Index Vakbarát Hírportál

Újautó-árban futó használtak és a leálló orosz tankgyár

2022. március 26., szombat 06:33

A használt autók ára – a csiphiány és a pandémia miatt – Amerikában már jó egy évvel ezelőtt beérte az új autókét, de ez a meredek trend mostanra már hozzánk is begyűrűzött

Csepreghy kolléga tesztelt egy használt, belépőszintű kombi-BMW-t, a 318d Touring dízele viszont hosszú távon tud gondot okozni.

Komoly csávába került az orosz UVZ tankgyár, ami a világ legnagyobbika: alkatrészhiány miatt nemhogy új tankokat nem tudnak gyártani, de a háborúban letérdelő darabokat is csak nehezen képesek megjavítani.

Úgy tűnik, globális stratégiában gondolkozik a Honda, Európának legalábbis két olyan elektromosított modellt szán az elkövetkező években, amelyeket máshol már bemutattak.

Egyszerű szórakozás is jutott a napi hírek közé, az amerikai Venom cég 500 km/h fölé akar kúszni végsebességben, de egyelőre ettől még messze állnak. 430 környékén futottak egyet.

Potens és a rajongók között népszerű modell a Focus RS, ami az eredeti tervek szerint el sem készülhetett volna. A mostani tulajnak viszont a gyári teljesítmény sem volt elég. Megmértük, mennyi lett belőle.

Borítókép: Kereszturi Tamás

Rovatok