Index Vakbarát Hírportál

Volvo helyett Ssangyong, ha betonkeverőt is húznál

2022. április 11., hétfő 05:42

Sokszor van az úgy, hogy a szuper állapotúnak hirdetett autó a valóságban borzalmas formában van. De mi a helyzet akkor, ha egy Volvo helyett kéne egy Ssangyong? Szó lesz még egy erős Miniről, egy egyedi Bugattiról, de még a villanyautók töltőinek egységesítéséről is. Totalcar Híradó.

Milyen jelei vannak annak, ha egy autóba csak pörgették a kilométereket, de a karbantartást közben elhanyagolták? A szépnek és jónak hirdetett Ford a valóságban nagyon szomorúan festett.

Előfordul, hogy a tényleg remek állapotú autót kénytelen lecserélni a tulaj, mert valami speciálisabbra van szüksége. Ebben az esetben egy Volvo kerül lapátra és egy Ssangyong érkezne helyette. Jó döntés?

Ahogy a klasszikus Minikből, úgy a Countrymanből is létezik sportos változat. A John Cooper Works, vagyis JCW változatot egy méregerős turbós benzines tolja előre. De mégis kinek szánták ezt a modellt?

A Bugatti Chiron egyik változatáról se a visszafogottság szokott beugrani az embereknek. Ugyanakkor biztosan van olyan, akinek mindig a legfeltűnőbb kell. A kék és narancssárga színekben pompázó Chiron Super Sport pont ilyen.

Az Egyesült Államokban találkozót tartottak a kormány képviselői és a nagyobb autóipari vállalatok vezetői. Az elektromos autók töltőinek egységesítéséről és rengeteg új töltőpont kiépítéséről is szó volt.

Rovatok