Index Vakbarát Hírportál

Itt az új 7-es BMW, de hogy néz már ki?

2022. április 21., csütörtök 05:54

Talicskán tolta be jókora hódpofáját a legújabb 7-es BMW, a bajorok csúcslimuzinját sokan vizuális környezetszennyezésnek minősítenék. Mutatunk egy használt Mercedest is, valamint a legújabb Ferrari is lelepleződik a Totalcar Híradóból. Na meg az is kiderül, hogyan lehet öt nap alatt eladni egy autót.

A BMW-nél egy ideje azt vallhatják, mindegy, hogy néz ki az autójuk, csak keltse fel a figyelmet. Ez kétségkívül sikerül is nekik, az új 7-es, vagyis a márka csúcsmodellje már-már a jó ízlés elleni merényletként értelmezhető:

Persze az a veszély a legtöbbeket egyelőre nem fenyegeti, hogy a friss 7-est megvehessék. Tizenéves, dízel C osztályos Mercedest azonban annál többen kaparinthatnak meg. A MűhelyPRN friss adásából kiderül, mennyire kell tartani tőle:

Te bíznál egy olyan autóban, amely semmilyen fizikai kapcsolatot nem tart fenn a kormány és a kerekek között? Na és ha az egy Lexus? Az RZ 450e pontosan ilyen, ráadásul ez csak az egyik a sok újítás közül:

Autórevizorunk abba a helyzetbe került, hogy most átvizsgálás helyett a másik oldalon, eladóként kellett várnia a telefonhívásokat. Öt nap alatt el is ment az elektromos BMW-je, de lett azért pár ősz hajszála is:

Megérkezett a nyitható tetejű változat a tavaly bemutatott hibrid Ferrariból. A GTS kicsit nehezebb a GTB-nél, de ezen a szinten ez már alig észrevehető:

(Borítókép: BMW)

Rovatok