Index Vakbarát Hírportál

10 tipp, hogy sokáig jó legyen az autója

2022. május 3., kedd 06:35

Senkinek nem jó, ha elromlik az autója. Fájó kiadás, ráadásul nélkülözni is kell a kocsit. A Totalcar Híradóban adunk pár tippet az élettartam növeléséhez, mutatunk egy Audit, amelyből nézve vonzóbb lesz a Skoda, és szomorkodunk a katalizátorlopásokon.

Mindenki szeretné, ha örök életű lenne az autója, és soha nem hagyná cserben. Ha ezt ugyan nem is lehet garantálni, azért odafigyeléssel sokat tehetünk azért, hogy hosszú ideig szolgáljon. Ehhez adunk tippeket.

És ha már tippek: már most érdemes bevésni a naptárba, hogy május 15-én jön az idei első Parkoló Parádé! A főszerep a tuningautóké lesz, azonban természetesen nemcsak átalakított, módosított gépeket várunk, hanem mindenkit, aki szívesen kikapcsolódna velünk együtt.

Olyat már láttunk, hogy valaki egy Skodából néz vágyakozva Audikra. De működik ez visszafelé is? Úgy tűnik, igen, a Q4 E-tronban ülve legalábbis ilyen érzések fogták el kollégánkat.

Elképesztő ütemben lopják a katalizátorokat, vannak olyan országok a világon, ahol már várólista van ezekre az alkatrészekre. A szervizek ugyanis egyszerűen nem tudják tartani a tempót a tolvajokkal. Szomorú.

Maga a Volkswagen vezérigazgatója jelentette be, hogy a vállalatcsoport valamely márkája, egészen pontosan a Porsche vagy az Audi, esetleg mindkettő beszáll a Formula–1-be.

Akár 2G-s mobiltelefonokkal is lehet most már támogatásra pályázni, kibővítették ugyanis azt a programot, amely eredetileg 3G-s vagy annál fejlettebb eszközök cseréjére irányult.

(Borítókép: Csepreghy Dániel / Totalcar)

Rovatok