Index Vakbarát Hírportál

Mozdonyvezetők figyelmeztetik az autósokat: inkább késs el

2022. május 5., csütörtök 05:50 | aznap frissítve

Nyílt levélben kérnek nagyobb odafigyelést és óvatosságot az autósoktól a mozdonyvezetők. A Totalcar Híradóból kiderül, miért, és elmondjuk, milyen volt testközelből az új 7-es BMW. Emellett napelemes gyorstalpalóval is készültünk.

Amikor bemutatták az új 7-es BMW-t, igencsak megrökönyödtünk rajta. Szépnek távolról sem lehetne mondani, mi viszont most megnéztük közelről is. Mondhatnánk, csak azért, hogy neked már ne kelljen. Pedig érdemes:

Nyílt levelet írtak a mozdonyvezetők az autósoknak, és úgy általában minden közlekedőnek. Idén ugyanis májusig már annyian haltak meg vasúti átjárós balesetben, mint tavaly összesen. Ez megdöbbentő szám, éppen ezért óvatosságra és körültekintésre kérnek mindenkit:

Túl van a tíz éven, ráadásul Mazda is. Akkor ez biztosan elporlad? Annyira nem eszik forrón azt a bizonyos kását. A MűhelyPRN legfrissebb adásában átvizsgáltunk egy CX-7-est:

Ha gondolkodtál már napelemek telepítésén, vagy éppen soha eszedbe nem jutott volna, de most, hogy mondjuk, már nem is tűnik rossz ötletnek, mindenképpen olvasd el gyorstalpalónkat az otthoni energiatermelésről:

Ellopott egy buszt, elakadt vele, aztán elbújt a saját ágya alá a rendőrök elől. Kell ennél több a hónap bűnözője cím elnyeréséhez? Egy 26 éves halmajugrai férfi jó eséllyel pályázik erre a kétes dicsőségű díjra:

(Borítókép: Összeroncsolódott kisteherautó és kisiklott vonat Mindszent belterületén, a Déli utcai vasúti átjárónál 2022. április 5-én. Fotó: Rosta Tibor / MTI)

Rovatok