Index Vakbarát Hírportál

Így vesz autót a szakember, ha magának veszi

2022. május 18., szerda 06:08

Ezerszer hallottuk már, hogy autót venni csak átvizsgálás és próbakör után szabad. Mégis mit tesz a szakember? Ezeket teljességgel mellőzi, a Totalcar Híradóból kiderül, miért. Hozunk egy halom képet a Parkoló Parádéról, és azt is megnézzük, hogyan lehetnek biztonságosabbak a villanyautók.

Az Autórevizor autót vett, méghozzá ezúttal magának. Hogy milyet, azt mondja el inkább ő, mint ahogy az is a cikkből derül ki, hogy mennyire tartotta magát a diagnosztika, átvizsgálás, próbaút szentháromsághoz.

Nagyon nagy buli volt az idei első Parkoló Parádé, messze felülmúlta a legmerészebb várakozásainkat is, hogy mennyien jöttek el végül, csak hogy jól érezzék magukat a forró tavaszi napon. Hoztunk hát egy kazal képet és némi prózát a rendezvényről.

A villanyautók egyik nagy mumusa, hogy a lítiumion-akkumulátorok egy-egy cellazárlat esetén roppant látványosan tudnak lángra kapni. Ezen a veszélyen enyhítene az LG, méghozzá egy új műanyag kompozit alkalmazásával.

Érdekes Porsche 911-átdolgozás készült Ken Blocknak. A gymkhanalegenda ezzel a szörnyeteggel a híres Pikes Peak-i hegyi felfutón áll majd rajthoz. A rózsaszín köntös senkit ne tévesszen meg, elég bitang lett.

Jókora csúszásban van az eredeti tervekhez képest a Tesla Cybertruck gyártásának beindítása, de úgy fest, az érdeklődést ez sem ássa alá. Európából például már nem is lehet ilyen autót rendelni.

(Borítókép: Görgei Lilla/Totalcar)

Rovatok