Index Vakbarát Hírportál

Elektromos DeLorean és Erzsébet királynő Rovere

2022. május 31., kedd 06:26

Ma már az olcsó autót is sok pénzért adják, illetve a V12-es hangot is V6-osból hozzák ki. Továbbá lesz még egy új DeLorean, egy veterán BMW miatt leszálló katonai repülőgép, és még Erzsébet királynő öreg Roverét is megmutatjuk. Totalcar Híradó.

Bemutatták az új DeLoreant, ami a Vissza a jövőbe-filmekkel híressé vált DMC-12-re is visszakacsint: felfelé nyílnak majd az ajtajai. A mai kornak megfelelően a hajtás elektromos lesz, és az újdonságot várhatóan 2024-től küldik gyártásba.

Elképesztően megdrágultak az új és használt autók, utóbbiaknál nem csak a fiatalokra kell gondolni. A pár éve még gombokért kapható, kicsit rozzant, öreg használtak vállalható példányai ma már félmillió körül cserélnek gazdát.

A Ferrari büszkén hirdeti, hogy a 296 GTB motorja bár V6-os, a hangja mégis olyan, mint egy V12-esé. Az olaszok ötlete nem új, de azért van benne trükk. Motorhang, és ami mögötte van.

Engedély nélkül szállt le az amerikai légierő egy gépe, mivel a személyzet így magával tudott vinni egy veterán BMW motort. Az eset kiderült, így felelősségre vonás következhet.

II. Erzsébet királynő már több mint hetven éve uralkodik, és azt is lehet tudni, hogy nem áll tőle távol az autózás. De ki gondolta volna, hogy még egy 1993-as Rovere is volt?

Rovatok