Index Vakbarát Hírportál

Ráhúzta a kormányt a másikra, a vétlen járt pórul

2022. június 5., vasárnap 06:05

A közlekedési morál sajnos hagy némi kívánnivalót maga után Magyarországon. A Totalcar Híradóban mutatunk egy videót arról, hogyan jár pórul a vétlen autós, miközben másik kettő csörtézik. Mutatunk gyönyörű BMW-ket, és kipróbálunk egy olcsó infrás hőmérőt.

Csodálatos rendezvény a balatonfüredi Concours d'Elegance. Ritkán látott klasszikusok, szépen megőrzött vagy aprólékosan restaurált veteránok tűnnek fel. A BMW fantasztikus időutazást szervezett mellé, amelyen mi is részt vettünk.

És ha már veteránautók: jól vésd be a naptáradba június 19-ét. Akkor ugyanis mindenkit nagy szeretettel várunk egy jó hangulatú rendezvényre. Különleges, autóztatós Parkoló Parádét szervezünk, sok különleges jármű utasülésére lehet majd behuppanni.

A klasszikusok után a modern technika. Kipróbáltunk egy infrás hőmérőt, méghozzá az olcsóbbak közül. Ha kíváncsi vagy, mire jó egy ilyen kütyü, és mennyire lehet pontos a hétezer forintos eszköz, ezt a cikket neked írtuk.

Kevésbé jó hírek: bezárhat egy időre az összes hazai OMV benzinkút. A vállalat schwechati finomítójának tervezett karbantartása ugyanis nem a várt módon alakult, több hétig kell még dolgozniuk a szakembereknek az újraindításon. Ez pedig hiányhoz vezethet Magyarországon.

Végül egy igazán felháborító videó, amely sajnos jól mutatja, hogy lesz komolyabb baj a közúti agresszióból. Két autós intett be egymásnak az M7-esen, majd egyikük ráhúzta a kormányt a másikra. A konfliktusnak a mögöttük érkező, teljesen vétlen harmadik látta kárát.

(Borítókép: Csepreghy Dániel/Totalcar)

Rovatok