Index Vakbarát Hírportál

Olcsó Suzuki Vitara kéne? Mit szólna egy 10 millióshoz?

2022. június 9., csütörtök 07:05

Drágulnak az autók, de a 10 milliós Vitarát még azért emészteni kell, miközben valaki nem tud dönteni, hogy Fordot, Porschét vagy BMW-t vegyen. Továbbá szó lesz még egy magyar fejlesztésű nyomkövetőről, egy nagy orrlyukakat növesztő BMW versenyautóról és egy visszahívásról, ami nagyon sokat késett. Totalcar Híradó.

Sokkoló, hogy a Suzuki Vitara is simán lehet 10 millió. Az a Vitara, amely a vagány külsején és az egyszerűségén túl az alacsony ára miatt lett olyan népszerű. De mit ad a pluszpénzért cserébe a hibrid változat? Teszteltük.

Van az a helyzet, amikor hirtelen kell egy élményautó. Ezzel nincs semmi gond, de sokszor ez az igény úgy jelenik meg, hogy közben kell mellé egy napi mászkálós is. Van tuti kombináció? Olvasd el a Nepperűzőt, hogy közelebb kerülj a megoldáshoz.

A BMW bemutatta, hogy milyen versenyautóval állnak rajthoz Le Mans-ban. Az LMDh kategóriában induló M Hybrid V8 nagyon színpadiasan néz ki, és hogy erre még rátegyenek egy lapáttal, a személyautóikon is megosztó, gigantikus veséket pakoltak rá.

Akár egy évig is kibírja töltés nélkül a nyomkövető, ami egyébként magyar fejlesztés. Leteszteltük a General Track Nabi 5G-t. Félhet az Apple AirTag?

A Goodyear furcsa visszahívási akciót hirdetett: egy 19 éve a piacon lévő gumiabroncsáról derült ki, hogy veszélyes lehet, így ezeket bár megkésve ugyan, de igyekeznek begyűjteni.

Rovatok