Index Vakbarát Hírportál

Maradandó sérülést okozott, de megúszta egy bírsággal

2022. június 19., vasárnap 05:38

Maradandó sérüléseket okozott az autós egy kerékpárosnak, mégis megúszta egy bírsággal. A Totalcar Híradóban arra keressük a választ, miként lehetséges ez. Mutatunk továbbá egy új álomautót, és kiderül, melyek a legnépszerűbb típusok a világon.

Mindig nagyon veszélyes, ha egy autó kerékpárral ütközik. Cikkünkben egy olyan esetet mutatunk be, amelyben a biciklis vétlen volt, maradandó sérüléseket szenvedett, de az autós megúszta egy enyhe bírsággal:

Új, közös vállalkozást hozott létre a Sony és a Honda. A működést már idén megkezdhetik, első termékeik és szolgáltatásaik pedig 2025-ben kerülhetnek piacra:

Beperelte a kínai Niót az Audi. A németek ugyanis úgy vélik, a távol-keleti márka modelljeinek neve túlságosan hasonlít az ő típusjelzéseikre. Hogy ez mennyire értelmezhető az ES6 és ES8 esetében, majd a bíróság eldönti:

Bár a következő sportkocsi-generáción is dolgozik már a Pagani, előbb még a Huayrából készítettek új változatot. A Codalunga név olaszul hosszú farkút jelent, ebből pedig már lehet is következtetni arra, miféle autóval van dolgunk:

Földrészenként, sőt országonként változó, hogy milyen autókat vásárolnak szívesen az emberek. Most elkészült a világszintű összesítés arról, 2021-ben mely modellek voltak a legnépszerűbbek:

(Borítókép: Pagani)

Rovatok