Index Vakbarát Hírportál

510 lóerős BMW kombi és egy teljesen új Peugeot

2022. június 23., csütörtök 06:18

Megjelent a BMW M3 Touring, ami eddig egyik M3-generációból sem volt elérhető. Továbbá itt van egy teljesen új Peugeot és egy igazi pénznyelő Volkswagen is. Szó lesz még az akadozó rendszámellátásról és egy nagyon fontos, figyelemfelkeltő matricáról is. Totalcar Híradó.

Bemutatta a BMW az M3 kombi, vagyis Touring változatát. A brutálisan erős, 510 lóerős BMW kombisítása azért nagy szám, mert eddig egyik M3-generációból sem létezett ilyen változat.

A Peugeot is egy újdonsággal készült, amely a mai divatnak megfelelően több műfaj újszerű remixe. A 408-as egyszerre hobbiterepjáró, kupé és még a jó ég tudja, hogy mi. Mindenesetre elég jól néz ki.

Aki június végén szeretne honosítani egy külföldi autót, az abba a bosszantó probléma ütközhet, hogy elfogytak a rendszámok. Az új formátumú rendszámokat csak július elsejétől adhatják ki, addig marad a várakozás.

A Nébih weboldalán lehet igényelni a „Ne hagyj az autóban!” feliratú matricát, amelynek a funkciója egyértelmű: felhívja a figyelmet arra, hogy gyereket vagy kisállatot még pár percre sem szabad az autóban hagyni, mert nagyon rövid idő alatt súlyos egészségkárosodást szenvedhetnek.

A MűhelyPRN eheti vendége egy hírhedt Volkswagen, amely igazi pénznyelő hírében áll. A Phaetonban egy 5 literes, V10-es turbódízel súlyosbítja a helyzetet, a meghibásodások lehetséges száma szinte végtelen. De milyen állapotban van ez a konkrét példány? Kiderül!

Rovatok