Index Vakbarát Hírportál

Ezeket adta a Tesla a világnak, és jönnek az új magyar rendszámok

2022. június 24., péntek 06:04

A Tesla a modern autóipar egyik leginkább megosztó márkája, de mi van mögötte? Szó lesz arról, hogy mit kell tudni az új rendszámokról, továbbá az is kiderül, hogy mi történik New York államban egyes motorokkal. Ezenfelül még lesz egy lezúzott Bugatti és egy kétezer lóerős furgon is. Totalcar Híradó.

A Tesla már egy ideje mérce az villanyautók világában, és ez ennyi idő után már semmiképp sem köszönhető a szerencsének, ahogy az újdonság varázsa is rég elkopott már. Karotta kifejti, hogy mit láthatunk akkor, ha lehámozzuk a hype-ot, a rajongást és dühöngést a márkáról.

Olvasói visszajelzések alapján tudjuk, hogy akadozik a jelenlegi formátumú rendszámok igénylése. Az új változatú rendszámokat csak júliustól adják ki, de mi a helyzet addig? Hasznos infókat szedtünk össze az új rendszámokról.

New York államban szerencsétlenül járt egy rakás motorkerékpár, a polgármester ugyanis bezúzta azokat. Úgy tűnik, hogy a vezetés szabályos háborút hirdetett a terepmotorok ellen, és most megint erődemonstrációt tartottak.

Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobban fizetett sportolójaként simán megteheti, hogy felfoghatatlanul drága autókat birtokoljon, így van neki többek között egy Bugatti Veyronja is. Most az egyik alkalmazottja azonban lezúzta ezt a nagyjából 800 millió forintot érő ritkaságot.

A Fordnál nagy múltra tekint vissza a Supervan-sorozat, amely tulajdonképpen mindig egy olyan Transit, amibe feleslegesen erős hajtáslánc és annak megfelelő körítés kerül. Náluk így képzelik a furgonból készített versenyautót. Most itt a negyedik generáció, ezúttal kétezer lóerővel.

Rovatok