Index Vakbarát Hírportál

Az Opel vagy az Alfa kéne inkább? Piros autók egymás közt

2022. július 9., szombat 06:18

Egy nagy Opel GSi típusjelzéssel és egy öreg Alfa öreg lóerői. Továbbá szó lesz még a törésteszten lepontozott új BMW-ről és Toyotáról, illetve a kulccsal karcolásról és az új rendszámokról is. Totalcar Híradó.

A GSi név sokak számára egy hevített ferdehátút jelent a régmúltból, de ma már nem ilyen autókra ragasztják ezt a plakettet. De mennyire jó egy olyan GSi, ami igazából egy 1,7 tonnás, közel 5 méteres szedán? Kifejtjük!

Az Euro NCAP mindig szorgalmasan leteszteli, hogy mennyire vagyunk biztonságban egy adott autóban. Most a BMW i4-et és a Toyota Aygo X-et törték össze és a pontok nem túl meggyőzőek.

Egy öreg Alfa szinte mindig erős érzelmeket ébreszt, sokaknak pedig a vágy tárgya. Most egy 145-öst állítottunk az Erőmérő padjára, hogy megmutassa, hány lóerő kopott el az 1,7 literes bokszermotorjából.

Július első napjaiban már el is kezdték kiosztani az új formátumú rendszámokat Magyarországon. De nemcsak a betűk számában tér el az új a régitől, hanem sok érdekes részletben is.

Nem túl elegáns revans, ha valaki meghúzza más autóját kulccsal, legyen bármi az indoklása. Újpesten most egy olyan fura eset történt, ahol egy nő nem kevesebb, mint 19 autót karcolt össze.

Rovatok