Index Vakbarát Hírportál

Érdekességek a Tesláról és egy tuningolt Ferrari

2022. július 12., kedd 06:08

Az autóipart felforgató Tesla után egyből érkezik a Subaru Impreza legendája, majd hozunk egy tuningolt Ferrarit, amely elég meredeken néz ki. Továbbá szó lesz még arról, hogy mennyi kijelző lehet egy taxiban, és jön egy új Mitsubishi is. Totalcar Híradó.

A Tesla abszolút felforgatta az elmúlt években az autóipart. Olyan mérce lett, mint amilyen a mobiltelefonok között az iPhone, és nagyjából akkora is a hatása. De miben áll a Tesla sikere, és milyen újszerű dolgokat vet be ennek érdekében? Karotta elmeséli.

Itt az Aszfaltlegendák legújabb epizódja, amelyben bemutatjuk, hogy miért ért el akkora sikereket a Subaru Impreza, és hogy miért érdemes legendás autóként tekinteni rá. Videós formában fejtjük ki.

A Mansory arról híres, hogy nagy, drága autókat alakítanak át úgy, hogy azok a lehető legfeltűnőbbek legyenek. Az ízlésesség már más kérdés. Most egy Ferrarihoz nyúltak hozzá.

Hongkongban megelégelték, hogy elképesztő mennyiségű eszközzel aggatják tele a taxik belsejét. Ez valószínűleg eddig tartott, ugyanis rájöttek, hogy érdemes ezt a káoszt némileg szabályozni.

A Mitsubishi L200 már sok verziót megélt, és most úgy tűnik, hogy fejlesztik a következőt. Egyelőre kevés konkrét információ látott napvilágot, például az se, hogy tervezik-e Európában értékesíteni a típust.

Rovatok