Index Vakbarát Hírportál

Szüksége van pozitív terhestesztre? Vegyen a neten!

2013. szeptember 1., vasárnap 19:28

Meglepő piaci rést találtak maguknak a pénzre vágyó terhes nők: talán soha ekkora igény nem volt még a pozitív terhességi tesztekre, mint manapság. A Daily Dot cikke szerint az elmúlt hónapban gyűrűzött be az online adok-kapok oldalakra az aggasztó új trend: egyre több amerikai kismama szeretné pénzzé tenni HCG-hormonnal teli vizeletét.

Az átlagos amerikai kismama 25 dollárt, vagyis több mint 5600 forintot kér egy pozitív eredményű terhességi tesztért, és cserébe azt is garantálja, hogy a vásárlótól nem fogja megkérdezni, mit csinál majd az áruval – habár el nem lehet képzelni, mit lehet még csinálni egy pozitív terhességi teszttel azon kívül, hogy egy nő terhességét bizonygatjuk.

Egy New Jersey-i nő hasonló összegért egészen konkrét marketinggel rukkolt elő: "azt akarod, hogy a pasid végre feltegye a kérdést? Megviccelnéd anyukádat, apukádat, vagy az egyik barátodat?" A kínálók hirdetéseikben azt is megígérték, hogy a tesztet aznap végzik majd el, amikor a vásárló kéri, vagy akár közvetlenül az átvétel előtt.

De a kínálati oldal fantáziáját sem kell félteni. Egy kétgyermekes dallasi anyuka például negyven dollárt adna egy terhes nő vizeletéért vagy egy pozitív tesztért, csak azért, hogy úriembernek nem nevezhető férjét megtréfálja. Hirdetésében nem szégyellte indokait, és elmesélte, hogy nemrég még a harmadik utódot tervezték férjével, aztán a pasi azzal állított haza, hogy hat hónapja félrelép a titkárnőjével, aki ráadásul most terhes lett. A pasi még vívódna a két nő között, és eléggé aggódik, nehogy kilenc hónap múlva két szülőszoba között kelljen rohangálnia. A kétgyermekes anyuka szívesen adna neki okot a stresszre.

Rovatok