Index Vakbarát Hírportál

Orvosok vizsgálják a mexikói „idegen lényeket”, állítják, nem emberi eredetűek

2023. szeptember 20., szerda 09:36

A mexikói orvosok szerint nem emberi eredetűek azok az idegen lénynek mondott maradványok, amiket Jaime Maussan mutatott be az ország kongresszusának. A nemzetközi tudóstársadalom megkérdőjelezte a maradványok hitelességet, mert a mintákat nem tették kutathatóvá.

Az orvosok „nem találtak bizonyítékot a koponyák összeszerelésére vagy manipulálására” a „nem emberi lény” maradványain, amelyeket a múlt héten mutattak be a mexikói kongresszusnak. Maussanék szerint ez bizonyítja, hogy a maradványok nem emberi eredetűek – írja a New York Post.

Mexikói tudósok több vizsgálatot végeztek a két példányon a Noor klinikán. A vizsgálatot pedig élőben közvetítették Jaime Maussan YouTube-csatornáján. José Zalce Benitez, a mexikói haditengerészet titkárságán működő Egészségtudományi Kutatóintézet igazgatója azt mondta, hogy

a vizsgálatok bebizonyították, hogy az állítólagos idegen lényeket nem emberi kéz alkotta. 

Arról a példányról, amelynek elvileg tojásokat találtak a hasában azt mondta, hogy terhes volt. 

A tudóstársadalom szerint kamu az egész 

A két holttestet állítólag nem egy azonosítatlan repülő tárgy lezuhanása után találták meg, hanem algabányákban, ahol az idő előrehaladtával megkövültek. A NASA sajtótájékoztató keretében nyilvánosságra hozta az ufókról, vagy ahogy ma hivatalosan nevezik, a megmagyarázhatatlan rendellenes jelenségekről (UAP) szóló nagyszabású jelentés eredményeit, ahol a BBC riportere a mexikói eseményekről is kérdezte a szervezetet.

A mintákat tegyük elérhetővé a világ tudományos közösségének, és meglátjuk, mi van ott

– mondta David Spergel, a NASA tudósa. A mexikói bemutatót az egész világon érthető szkepszissel fogadták

Rovatok