Index Vakbarát Hírportál

Ilyen egy lánykérés fizikus módra

2013. február 26., kedd 15:49

Lánykérésből sokfélét látott már az emberiség, egész stadion előtt lebonyolítottól a kamerás kocsival követősig, úgyhogy nagyon kreatívnak kell lennie annak, aki valami újdonsággal szeretné meglepni leendő feleségét.

Egy nevét nem eláruló fizikusnak ez most sikerült: egy Redditre feltöltött kép szerint tudományos tanulmánynak álcázva kérte meg szintén fizikus barátnője kezét, akivel hét éve vannak együtt. A férfi nem csak összedobta a dolgozatot: az rendes, kellően tudományosnak hangzó címet kapott (Két test interakciója: longitudinális vizsgálat), a tanulmány felépítése pedig megfelel a tudományos dolgozatok elkészítésénél használt íratlan szabályoknak.

A lánykérés sikeres volt, a teljes dolgozat kitöltendő részén látszik, hogy a lány igent mondott. A sztori itt nem ért véget: a Reddit kommentelőit sem kell félteni, hamar kiderítették, honnan van a dolgozatban használt grafikon, de rámutattak arra is, hogy a tanulmány nem tartalmaz hivatkozásokat, sőt valószínűleg referálva sem volt. Valószínűleg ez az ifjú jegyeseket nem zavarja. A képet két nap alatt majdnem kétmilliószor nézték meg.

Rovatok