Index Vakbarát Hírportál

Tudta, hogy az emberek valaha 45 méteresek voltak?

2014. április 16., szerda 11:45

Nagyszerű riportot közölt a Buzzfeed a múlt hétvégén megrendezett New Jersey Paranormális Konferenciáról. A szerző, Katie Heaney csupán összegyűjtötte az ott elhangzott 57 legvadabb összeesküvés-elméletet, melyekhez nem kell semmiféle kommentárt hozzáfűzni.

A lista a leggyengébb konteókkal indul, azzal, hogy

a CIA irányítja a New York Times, Washington Post és más elismert, vezető lapokat.

A következőkben arról olvashatunk, hogy a részecskegyorsítót működtető CERN (aminek a logójából a 666 is kiolvasható)

 az ősrobbanást akarja megismételni.

És azt tudták, hogy a Földön árnyemberek is élnek, egymillió amerikai a sátánban hisz, és az emberek valaha 45 méter magasak voltak? Ez utóbbi ugyan ellentmond egy másik elhangzott elméletnek, miszerint az óriások átlagos magassága csupán 4,5-5 méter, de ilyeneken nem érdemes fennakadni.

A legjobb paranomális sztori (rögtön a Szaturnusznál állomásozó, 50000 kilométer hosszú űrhajó után) egy cuki szerelmi történet, amelyben a földönkívüliek átoperálják egy Ted Rice nevű fiú szívét egy lányba, amitől a srác belezúg, de a vonzalom sajnos nem kölcsönös, mert az alienek valamit elcsesztek az energiák és lelkek átoperálása során. Nem fér kétség hozzá, a viszonzatlan szerelem az eddigi legszemetebb dolog, amit az ufók a földlakókkal szemben elkövettek.

Rovatok