Index Vakbarát Hírportál

Hajlékony iPhone6? Naná, hogy Uri Geller

2014. szeptember 27., szombat 15:25

Szinte furcsa is, hogy mindeddig nem lehetett egy hírben olvasni az indokolatlanul hajlékony iPhone6-ról és Uri Gellerről. Hogy ez ne így legyen, arról maga az izraeli illuzionista – szóval bűvész, de ha neki hiszünk, akkor a paranormális erők mestere – gondoskodott, egy szemtelen ajánlattal.

Geller ugyanis az Independent szerint fordult az Apple-hez, hogy

megfelelő juttatásért cserébe kész elmondani az embereknek, mi is az oka a meggörbülő telefonoknak.

 „Két oka lehet: az egyik, hogy a telefon túlságosan vékony, ezért hajlik meg, bár ezt nehéz elhinnni, hiszen az Apple rengeteg tesztet és kísérletet végez el” – kelt a cég védelmére a mentális fémhajlítás tudora.

A másik ok szerinte sokkal valószínűbb:

„a fogyasztók millióinak lelkesedésből fakadó energiája által megsokszorozott mentális erő”

miatt hajlanak meg a telefonok.

A megoldás tehát, az, hogy a fogyasztók kevésbé izguljanak be a termékre – javasolja Geller, aki egyébként megvallotta, hogy neki Blackberryje van „amit sose cserélne másra”, nem pedig  iPhone-ja.

„Ha iPhone6-ra váltanék, biztos vagyok benne, hogy képes lennék meghajlítani mentális erőmmel” – mondta, bár ezek szerint ez nem kunszt, hiszen épp ő mondta, hogy milliók képesek erre.

Mivel mindez a termék iránti lelkesedésből fakad, ez azt is jelentené, hogy Geller Blackberryje viszont azért nem hajlik meg, mert a termék nem hozza lázba a fogyasztókat. Hogy az a gyanú mégse merüljön fel, az illuzionista leszögezte: már Blackberryt is sikerült meghajlítania mentális erejével.

Az Independent sem hisz igazán Gellerben, talán ezért is tett a cikke mellé egy negyven évvel ezelőtti felvételt, amelyen a kanálhajlító produkcióját erősen kétségbe vonják.

Rovatok