Index Vakbarát Hírportál

Csődbe jutott a Bajor Imrét ciánnal kezelő csodadoktor

2016. március 16., szerda 14:42

A Népszabadság néhány napja ötpárti vitát szervezett több résztvevővel. Ennek kapcsán a Facebookon elindult egy beszélgetés az alternatív medicinák szabályozásáról az egyik résztvevővel, Vágó Istvánnal. Aztán a kommentelők között egyszer csak feltűnt Vargha Zoltán csodadoktor, és elképesztő stílusban kezdte osztani Vágót.

Vargháról 2014 augusztusában írtunk hosszabb cikket; ő volt az az orvos, akinek nincs orvosi diplomája, de élete utolsó hónapjaiban ő kezelte Bajor Imrét. Ciánnal. A facebookos vitában Vargha azt tanácsolta Vágónak, hogy látogasson el az intézetébe, ahol

a halmozottan mentál kárósultakon is segítünk,tudományosan igazoltan!

Vargha elnézést kért a borzalmas helyesírása miatt, de, ahogy fogalmazott, nem az internetről írt, hanem a telefonjáról (?). Saját alternatív gyógyászati módszerének hatékonyságát ezzel az érvvel védte meg Vágó előtt:

A gitározás helyett nézzél utánna,h a tavalyi Orvostud.Nobel díjjat a sejt transzmiszió törvényszerüségű bizonylataiért adták,amit egyenlőre,csak az én Vargha módszerem tud gyakorlatba építeni!

Vágó ezután visszakérdezett, hogy a gyakorlatba ültetésen ugye nem szegény Bajor Imrét érti-e. Bár a valódi orvosokat kötelezi az orvosi titoktartás, Vargha doktor nem foglalkozott ilyen apróságokkal. Néhány kommenten belül olyan részleteket osztott meg a másfél éve meghalt színész kezelésével kapcsolatban, amik egy gyakorló orvosnak azonnal hazavágnák a praxisát.

Varghának, ahogy a kommentjéből kiderült, ettől már nem kell tartania. Másfél éve a rossz híre miatt elfogytak a páciensei. Csődeljárás indult ellene, és el kell adnia a regenerációs központját, mivel nem tudta fizetni a fenntartását.

Rovatok