Index Vakbarát Hírportál

Kocsiban szülő nő van év legkomolyabb videójában

2015. július 18., szombat 18:01

Egy házaspár épp egy Houston közeli kórházba tartott, mikor született egy gyerekük, ott az autóban. Jó, nem ilyen ukmukfukk ment a dolog, például eleve azért ültek a kocsiban, mert a feleség már komolyan vajúdott, fájások meg minden.

Szóval mennek az autópályán, az asszony az anyósülésen, a férj vezet, és közben veszi egy Gopróval az egészet. 45 perce mehettek, mikor a vajúdás egy újabb fázisba lépett: az asszony érezte, hogy vagy leveszi a nadrágját, vagy a nadrágjába szüli meg a gyereket. A videó angolul van, de valószínűleg mindenki érteni fogja. (Aki nem, az tippelgessen, hogy épp azt mondják, hogy jajj, érjünk már oda, vagy azt, hogy úristen, mindjárt kijön, esetleg hogy ú, megszületett.)

Az autóban szülés szépsége

A nőnek komoly fájdalmai voltak (mint mindenkinek, aki természetes úton szül), a felvételen hallatszik is, hogy nem a drámai hatás miatt sikoltozik. A legjobb az egészben, hogy közben mindketten teljesen nyugodtak tudnak maradni. A végén a férj még megkérdezi, hogy mi legyen, megálljanak, vagy valami, de az anya csak annyit mond, hogy nem kell. Miért is kéne. Csak megszült a kocsiban egy 4,5 kilós gyereket. A végén még egy ünnepi pacsizás, és kész, véget is ér 2015 eddigi legdurvább videója. A párnak a kocsiban született fia mellett még két nagyobb lánya van.

Rovatok