Index Vakbarát Hírportál

Mi épül a Horváth-kertben: pergolában bíztak, bódésor lesz belőle? Igaz, a látványterveken is hasonlót ígértek...

2011.04.28. 08:28

A Tabános poszt kommentjei közt bukkant fel kakukk2 kommentje:

a Horváth-kert elég gáz, igen. Megcsinálták a szobrot, ennek örültem. Köréje egy kis amfiteátrumot, egész helyes volt. És most látom a minap, hogy aköré meg odaépül egy giga-mega-körbódésor-lufasz, akkora, mint a Színkör volt háromezer nézőre, hogy a gyomra kifordul tőle az embernek. Terveket látott valaki? Egyeztetés a krisztinai néppel? Valami lakossági fórum? Várnegyedben előzetes? Ezt kérték a helyiek?

c72 ezt annyival egészítette ki, hogy:

 

Valamelyik Várnegyedben benne volt a Horváth-kert látványterve. Két levél alakú, üvegtetejű pavilon lesz, az egyikben újságos, a másikban kávézó. Alatta retyó. Csak azt nem hittem én sem, hogy ekkora lesz. Itt épül a házunk előtt... Mondjuk nagy buli volt a szoboravatás, sárban dagonyáztak a melósok szegények, hogy valahogy meglegyenek az önk. választások idejére. El is távolodtak a lerakott járólapok, mert gyakorlatilag a sár tetejére szór kavicsrétegre tették sebtében.

A jelenlegi állapotokról R. küldött képeket - köszönöm! Akinek megvannak a látványtervek, ugyan már ossza meg velünk (az egyik fotón, mintha bevillanna valami).

 

Frissítés: Fidó, a Fővárosi blog bloggere megdobott egy látványtervfotóval, amit még január végén kapott le a helyszínen. Kösz!

Déryné a Horváth-kertben fotó: fovarosi.blog.hu


Rovatok