Index Vakbarát Hírportál

Na végre elkészült Budapest apokalipszistérképe! Most már tudjuk, mit tegyünk egy zombitámadás esetén

2014.03.10. 15:09

zombi2.jpg

A térkép azok számára lehet hasznos, akik nem menekülnének el a fővárosból lázadás, háborús helyzet, apokalipszis vagy zombiinvázió bekövetkeztekor” – röviden így foglalta össze a Zeman Zoltán grafikus a célcsoportot a hg.hu-nak.

zombi1.jpg

"A térképen szerepelnek a rendőrőrsök, kórházak, gyógyszertárak, fegyverboltok, benzinkutak és metróállomások. Ezek a helyek a túlélés szempontjából nagyon hasznosak lehetnek.” folytatta az alkotó, majd el is magyarázta, hogy „Fegyver beszerzése céljából a rendőrőrs és a fegyverbolt lehet a legjobb desztináció. Gyógyszer, kötszer, vagy bármilyen gyógyászati és orvosi eszközök kórházak, illetve gyógyszertárak meglátogatásával vehetők igénybe. A legjobb búvóhely a felszín alatt rejlik, ehhez nyújtanak segítséget a térképen megjelölt metróállomások lejárói.”

Az alkotó honlapján rengeteg kép is van a térképről, mely természetesen csak egy dizájnbemutató. Ennek ellenére örömmel elolvasnám a tippeket is - amik sajnos csak kis felbontásban vannak fenn. Jó lenne, ha ezeket is felrakná nagy felbontásban a grafikus, mielőtt emberek életek mennek veszendőbe az információhiány miatt!!!

zombi3.jpg

zombi5.jpg

zombi4.jpg

(További képek: zemanzoltan.com, via hg.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok