Index Vakbarát Hírportál

Ki tud róla?

2014.04.02. 12:38

Erre, a vaskos tanulmányokban foglaltaknál fajsúlyosabb kérdéseket feszegető szociofotóra a hónap elején bukkantam, de nem kizárt, hogy már régebben kering az interneten.

Padotszletelono.jpg 

Szinte biztos, hogy egy magyarországi lakótelepen készült. De mégis hol és mikor? És vajon mi lehet a célja a padokat bizonyára önkényesen és radikálisan újrahasznosító hölgynek? Tüzelőt, vagy barkácsalapanyagot gyűjt?

Ha valaki ismeri az előzményeket, netán a fénykép készítője is erre téved, feltétlenül írja meg a részleteket! 

Update: "Helyszín: Ózd - Ifjúsági Park" - írta egyik facebookos kommentelőnk. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.

Update 2: Djurika nickű kommentelőnk komoly Google Street View-nyomozásba fogott és kiderítette, hogy a helyszín valóban Ózd. Ezt írja: "Megvan a helyszín: valóban Ózd, a háttérben látható ház a Bolyki főút 23. A városi stadion és a tó közötti részen húzódó ÉK-DNy irányú aszfaltozott gyalogút mentén álló padokat fűrészeli az illető. Éppen végigment a Google autója 2011 novemberében, így meg is lehet nézni a még épségben lévő padokat."

Elég meggyőző a linkre klikkelve látható kép.Száz százalékban mindenesetre most sem állítanám, hiszen kissé más a szög, mint a Fűrészelő nő-t ábrázoló klasszikus fotón, de nagyon valószínű, hogy ott történt az eset. Köszönjük szépen Djurikának, a nap Sherlockjának.



Rovatok