Index Vakbarát Hírportál

Ilyen fura hirdetést még nem láttunk: azt ígéri, ha valaki megveszi a telket, építhet rá egy BKK-jegypénztárat. A BKK nem tud semmiről

2015.09.25. 09:10

Elképesztő hirdetést küldött nekünk Gergő. Elsőre azt hittem, egy eladó trafóház, amit ha az ember lebont, építhet a helyére ezt-azt. De nem, mikor belekattintottam, kiderült, ez már a látványterv. Én nem vagyok ellensége a "modern dolgoknak", látszóbetonnak, kockaizének és az ehhez hasonló szörnyűségeknek, de azért ezt a tervet kicsit továbbgondolhatták volna.

Na jó, azért persze a kép sem a legpengébb, szóval akár még jól is kinézhet, ami ideépül. Na de mi lesz az?

A hirdetés szerint egy szendvicsbár és egy BKK-jegypénztár keresztezéséről van szó, amely ráadásul négy szintet foglalna el. Kicsit fura volt nekem. Tudtommal a BKK mostanában inkább az automaták és az egy-két komolyabb, elegánsabb tájékoztató-központ felé halad (az Isten áldja meg őket érte, csak örülök, ha a sok vacak bódé eltűnik a városból). Most meg hirtelen irányváltással egy szendvicsezővel egybekötött jegypénztár-építési lehetőséget hirdetnek meg? Ráadásul egy nem éppen fontos közlekedési csomópontban?

A BKK elég gyorsan válaszolt:

A megkeresésben mellékelt hirdetésről a BKK nem tud, a hirdető nem kereste meg a BKK-t. BKK jegypénztár nyitására jelenleg kizárólag a BKK-nak van lehetősége. A BKK-nak vannak viszonteladói, akik vonaljegytípusú termékeket értékesítenek, azonban ők ezt a tevékenységet nem BKK jegypénztárként látják el.

Szóval ez csak valami ingatlanos lazaság?

Na de a hirdetés szövegétől és a látványtervek minőségétől függetlenül tök jó lenne, ha kicsit rendezettebbé válna ez a Körvasútsor melletti telek. A környéket nem annyira ismerem, de talán még potenciál is lenne benne, a felső két szintet valami mini irodaként tudná valaki hasznosítani. Akit érdekel, 22 millióért viheti.

Tervrajz és további infó a hirdetésben.



Rovatok