Index Vakbarát Hírportál

Rengeteg fegyver a hétvégi ingatlansalátában

Valamint semmibe vezető hidacska, műsziklaorgia és más csodák

2016.08.21. 12:20

7. Elég kemény ez a sok fegyver 

De valójában az egész lakás minden helyisége fantasztikus, a gitárgyűjteménnyel a falon, a párba állított monitorokkal, a kalitkákkal és a terráriummal. A hirdetésből azt is megtudhatjuk, hogy "a meleg levegő felfele száll, ezért kifejezetten költségtakarékos". A fegyverekről meg remélem játékok. (Kösz Blanka és Áron!)

6. Egy nagyon, nagyon érdekes fürdőszoba

A 15. képig kell elkattintgatni érte, de megéri.  (Kösz Erika!)

5. Eladó a bodrogolaszi Club Söröző

Szinté érzem benne az illatokat, hallom benne a hangokat.

4. "Érdemes megnézni a fürdőt."

Kezdi a levelét Zoltán, de a legjobb, ha idemásolom az egészet: "Érdemes megnézni a fürdőt. Aztán a konyhát. Aztán a konyhában megkeresni a fürdőt. A fotós elbújt az egyik képen. A másikon pedig a partnerének az álla/orra." Mindezzel együtt a lakás egyáltalán nem rossz!

3. Ez a családi ház olyan mint egy cégközpont

Legalábbis kívülről. Nem is kicsié. Kifejezetten menő irodaház lehetne, de valójában egy családi ház 632 négyzetméteren. Nem lehetett könnyű bebelsőépítészkedni ekkora teret, de úgy tűnik, egész jól sikerült.

2. Ez az erkély+tető kialakítás csak nem furcsa?

Egyszer laktam hasonlóban. Az egy régi csúsztatott zsalus, szovjet tiszti szállás volt, amelyre utólag szereltek rá erkélyeket ilyen megtámasztással. Lehet, hogy itt is erről van szó?  

1. A kerti hidat még tervezgethették volna

Amúgy remek kis ház, nem csoda, hogy el is kelt hamar, a többi hirdetési oldalról már el is tűnt. (Kösz Erika!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Egy csomó izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm őket is, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanhirdetésért kövesd az Urbanistát a Facebookon!



Rovatok