Index Vakbarát Hírportál

Újra piacon a 25 m²-es házikó a Délinél

Illetve eladó egy hétszintes panelház Fehérváron. Itt a remek Ingatlansaláta

2018.06.19. 19:21

7. Századfordulós habossütemény-nyaraló Pápán

A hirdető szerint az Eszterházyak építették. Hááááát. Az ország leggazdagabb családjától azért többet várnék, de attól még aranyos. (Kösz Klári!)

6. Vajon mi lehetett ez a nagyon furcsa ablakkiosztású ház régen?

Annyi biztos, hogy most "az ár tartalmazza egy 250 fő befogadására alkalmas nyugdíjas-otthon projekt megvalósítási tervét is". (Kösz Gábor!)

FRISSÍTVEMint arra egy kedves olvasónk, Csilla, felhívta a figyelmemet egy levélben, ez a balatonkenesei nevelőotthon volt, melyről itt lehet megnézni egy videót. Trtales pedig kommentben osztott meg velünk egy csomó fotót arról, milyen állapotban volt a ház már 2011-ben is. Köszönöm!

5. 140 éves kúria Sándorfalván

Egész takaros.

4. Ezek a hálófülkék Tokióban is lehetnének

Oké, ott az egész lakás ekkora lenne. Vagy ekkora se. Klassz viszont, hogy a galérián gardróbszoba van. Na meg persze a csontváz is remek! (Kösz Klári!)

3. Eladó egy hétszintes panelház Fehérváron!

Negyven lakás van benne, a zömük ki van adva a hirdetés szerint. (Kösz Gábor!)

2. Bűbájos ez az alaprajz

És a Fülig Jimmy stílusában íródott hirdetés is kedves - közel áll a szívemhez az ilyesmi, na. (Kösz Paula!)

1. Emlékeztek még a 25 m²-es házikóra a Déli pályaudvarnál, ami egy fát ölelt körbe?

Akkor 6 milliót kértek érte. Most 21,4-et. Igaz közben felújították, meg véget ért a válság, de azért akkor is meglepő az új ár. Főleg, hogy sokáig az előzővel se ment el. (Kösz !)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanista@index.inda.hu címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövesd az Urbanistát Facebookon, Twitteren, vagy újabban akár Instagramon is.

A pilisszántói Csigatemplom. . Na jó, hivatalosan Boldogasszony Kápolna, de talán a tervező, @egigero se sértődik meg, ha így hívom, mert azért az nagy dolog, ha egy épületnek a nép ad nevet. Ezt meg minden túrázó így hívja, és nem találkoztam még olyannal köztük, aki magát a házat ne szeretné (a berendezés egy másik történet). . Egy hegyoldalba vágott tájsebbe épült, kifejezetten jól áll neki – gyógyítgatja. Még tavaly tavasszal túráztunk arra, csak most kotortam elő a régi képekkel. . #ha2017benisinstáztamvolnamár #hungary #pilisszántó #pilis #mountain #mountains #nationalpark #travelphotography #nature #church #chapel #makovecz #architecture #organic #organicarchitecture #stone #landscape #panorama #druid #hiking #mik #hungary** #instagood #forrest #landscapephotography #snail #earthfocus #beautifuldestinations #naturelovers #ikozosseg

Zubreczki Dávid / Urbanista (@zubreczkidavid) által megosztott bejegyzés,  • Hírek
  • Megtakarítás

Rovatok