Index Vakbarát Hírportál

Mi az építészet Ekler szerint? Ma elmondja nektek

Heti programajánló az Urbanistán

2018.11.15. 09:21

Meglehetősen szerény programfelhozatallal jelentkezem a következő hét (valójában két!) napra, de hát ennyibe botlottam bele. Mint írtam már korábban, csak azt rakom ki, amit küldtök, vagy máshol szembejön, vadászgatni nincs időm. Szóval ha szervezel valamit, ami a blog témájába vág, dobj egy linket az urbanistablog@gmail.com címre, és kiteszem előtte szerda/csütörtök magasságába. Az első rendezvény amúgy pár óra múlva kezdődik, ha addig végzek minden munkával, én is elnézek a Fugába! 

11.15. csütörtök

  • Budapest Építészeti Nívódíja 2018. FUGA, 14:00. A fővárosi díjak átadásával együtt egy kiállítást is megnyitnak a nyertes alkotásokról. Videós meghívó itt.
  • Ekler Dezső előadása az építészet elméletéről. MÉSZ, 17:00.  A leírás szerint egy rendkívül izgalmas témát, az archaikus szemléletmódot mutatja be. Szeretem Eklert, kár hogy az estére már koncertjegyem van, nem tudom előtte bepréselni, de mindenkinek szeretettel ajánlom.   Bővebben.

11.16. péntek

  • Székely Élet-Terek. Faluképvédelem Hargita megyébenMÉSZ, 18:00. A kedd óta látogatható fotó- és tablókiállítás (amiről már szó esett a blogon) izgalmas megnyitója minikonferenciával, egy csomó negyedórás előadással és filmvetítésekkel. Építészek, sajtkóstolás, és Rodics Gergely térségfejlesztő. Bővebben.

Érdekel az épített környezet? Kövess Facebookon, Twitteren, vagy Instagramon.



Rovatok