Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő dombházat árulnak Gyöngyöstarjánban

És más csudálatos hirdetések a heti ingatlansalátában

2019.03.07. 10:13

7. Zircen eladó egy hangulatos tóparti ház. Sőt!

Eladó vele együtt a tó is. Sőt! Egyből két tó. 168 misi, de elég jól néz ki a környék a képeken. (Kösz, Gábor!)

6. Ez végre nem egy szokásos társasház lesz ez

Leginkább úgy néznek ki az egyes lakások, mintha egy csomó dianézegetőt fektettek volna egymás mellé. De ez szerencsére nem riasztotta el a vevőket, ha minden igaz, már el is keltek. (Kösz, Klára!)

5. "Loft jellegű parasztház"

Sajnos már elkelt, a képek nem elérhetők, csak a szöveg, szóval mindenkinek fantáziájára van bízva, ez vajon mégis mit jelenthet. (Kösz, Zsanett!) FRISSÍTVE: Mint arra többen felhívtátok a figyelmemet, itt-ott még el lehet csípni a ház képeit, például ebben a galériában. Tényleg baromi jól néz ki, bár a kifejezést továbbra sem értem.

4. "Garzon a 8. kerület kalandos részén... 

...kizárólag erős fiatalember/férfi számára". Nem vicc, ez a hirdetés szövege. Képet nem töltöttek fel hozzá. (Kösz, Laci!)

3. Ebben a lakásban hol van a vécé?

Azért a zuhanytálca ad némi támpontot. Meg ugye hirdetés szövege, miszerint "ÁLLATOK is jöhetnek".  (Kösz, István!)

2. Ingatlanfotózás előtt jobb elrakni a puskát

Vagy legalábbis ne hagyjuk a kanapén a kályhának támasztva. (Kösz, Kata!)

1. Lenyűgöző dombház Gyöngyöstarjánban

Láttam már pár eladó ökoházat, egyszer össze is szedtem néhányat az Urbanistára. Ez azonban túl tesz minden. Igaz, csak 45 millió forint (ennek a két és félszereséért is kínálnak földbe süllyesztett lakásokat), viszont hihetetlenül impozáns. Népi és organikus építészeti formák keverednek benne a 4-es metró megállóinak stílusával. Fantasztikus alaprajz, komposztvécé, misztikus kandalló és más csudák Hegedűs Zsolt tervezésében. (Kösz, Károly!)

***

Róluk se feledkezzünk meg!

Egy csomó izgalmas ingatlanhirdetés az Index Mindeközben rovatában szokott landolni, vagy épp külön cikket kap, de hogy ne kallódjanak el, idegyűjtöm őket is, amik a legutóbbi ingatlansaláta óta jelentek meg:

Egy ezredfordulós luxusvilla, ami ma is tök jól néz ki

Egy rakás eladó meseházikó az Egyesült Királyságból

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!



Rovatok