Index Vakbarát Hírportál

Még hogy 1,5 millióért nem lehet semmi jót venni

Eladó egy Mária-kegyhely Erdőhorvátiban! Hét remek ingatlanhirdetés

2019.04.07. 07:00

7. 890 milliós villa a Rózsadombon

1880-ban épült a hirdetés szerint. Nem rossz, de azért költhettek volna a belsőépítészeti kialakítására is, ha már ilyen exkluzív az ingatlan.  (Kösz, Gábor!)

6. Eladó a Pécsi Kesztyűgyár egy része

Itt van róla egy archív fotó is. Biztos nem én vagyok az egyetlen, akinek a Pécsi Kesztyűgyárról ez a reklám ugrik be(Kösz, Andrea!)

5. Gyönyörű parasztház egyterűsítve

Tényleg nagyon izgalmasak a belső terek, a hídról nem is beszélve. (Kösz, Zsanett!)

4. Nyaralónak árulnak egy jurtát Bőnyben

Félmillióért. (Kösz, Gábor!)

3. A lakás két felét elválasztja a közös lépcsőház!

Igen, ahhoz, hogy átmenj a szobából a konyhába vagy a fürdőszobába, át kell kelned a lépcsőházon. Legalábbis erre utal az alaprajz. Ám ezzel együtt sem rossz vétel, már el is adták. (Kösz, Koppány!)

2. Eladó egy 1920-ban épült, 400 nm-es ház  

Csak 15,5 millió, igaz, Balassagyarmaton. Akinek van ideje végignyálazni a hirdetés 66 (!) képét, az rácsodálkozhat például az aranyozott keretű festmény alatt tárolt nyári gumikra.  (Kösz, Eszter!)

1. Rég volt ennyire klassz hirdetés a comon

1,5 millióért eladó Mária-kegyhely Erdőhorvátiban! Ingatlanfotón még soha nem láttam vacsorázó apácákat, vagy hagyományőrző harcosokat.  (Kösz, Laci!)

***

Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes. Tudsz te is valami ütőset? Jöhet az urbanistablog@gmail.com címre - kösz!

Még több izgalmas ingatlanért kövess Facebookon, Twitteren, vagy Instagramon.



Rovatok