Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Both Miklós és csapata az elmúlt 4 évben gigantikus munkát végzett, 100 ukrán faluban 2000 dalt rögzítettek. A most megnyílt  Polyphonyproject oldalon néprajzi tájegységek, műfajok, témák, motívumok alapján is kereshető archívum nyílt, ahol ezeket a fantasztikusan erőteljes dalokat HD felbontásban nézhetjük meg. Megunhatatlan!

  Both Miklóssal mi is forgattunk, ez amúgy az egyik kedvenc videóm:

 • A múlt hétvégi Ultrabalatonon az Index csapata is körbefutotta a tavat, de idén először a kellemest a hasznossal összekötve egy számunkra fontos ügynek is megpróbáltunk pénzt gyűjteni. A gyerek- és ifjúkori alkohol- és drogfüggőkről van szó, a szatymazi rehabilitációs intézetében szerzett tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze.

  Mostanra kiderült, hogy

  ÖSSZESEN 37 EZER FORINT GYŰLT ÖSSZE,

  ami a semminél több, de soknak azért nem nevezhető, így nem igazán érezzük, hogy segítettünk volna. Tudjuk, hogy a drogfüggő gyerekeké nem olyan népszerű és könnyen kommunikálható téma, mint a gazdátlan kisállatoké vagy a rákos gyerekeké, de utóbbiakhoz hasonlóan ők is az önhibájukon kívül váltak beteggé.

  Az is valószínű, hogy sokkal sikeresebb lenne egy ilyen pénzgyűjtő kampány, ha nem a támogatott szervezet számlaszámát adnánk meg, hanem lenne egy egyszerű fizetési mód, amivel egy-két kattintással, könnyen lehetne adományozni. Ezen már dolgozunk, reméljük, hamarosan sokkal egyszerűbb módon lehet majd ilyenkor segíteni.

  Addig is, ha tehetik, támogassák a függő gyerekek, fiatalok gyógyulását. A pénzt a szatymazi intézményt fenntartó SZKTT Egyesített Szociális Intézménynek utalják (Székhely: 6724 Szeged, Kálvária sgt. 45., Adószám: 15767020-2-06) a 12067008-00103039-00100009-as számlaszámra, és a közleménybe írják be, hogy UB18 Gyermek Rehab.

  Köszönjük.

 • A Vitorlás Életmód Magazin csak kitett egy madártávlati fotót a Balaton kétharmadáról, azt már Szabó György Vitorlás Életmód Magazin-olvasó vette észre, hogy ilyen szögből a

  Balaton = Donald Trump.

  Ön szerint is hasonlít a Balaton Donald Trumpra?

  • 2619
   Hogy a fenébe ne!
  • 1746
   Ne őrüljünk már meg!

Rovatok