Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt még nem lehet tudni, hogy egész pontosan hogy, milyen formában, és milyen új képsorok lesznek benne, de Kevin Feige Marvel-szuperproducer szerint a Bosszúállók: Végjáték jövő hétvégén megint mozikba fog kerülni az Egyesült Államokban. Feige annyit mondott el, hogy nem is a filmben lesznek új jelenetek, hanem a film végén, feltehetőleg a stáblista közben/után, ahol lesz egy "kivágott jelenet, egy kis tiszteletadás, és pár meglepetés is".

  Egyelőre úgy tűnik, hogy csak az Egyesült Államokban kerül a film megint moziba, de ha megtudunk bármit egy lehetséges magyar vetítésről, szólunk. Itt el lehet olvasni a kritikánkat a filmről, itt pedig egy kibeszélő podcastot is meg tudtok róla hallgatni.

  (io9)

 • Szó szernt hatalmas cukiság, hogy ez a dél-amerikai állat nagyjából egy kutya kitartásával odaállt a halpiac egyik munkása mellé, és halért kuncsorgott. Sajnos nem tudom, hol és mikor készült a videó (a Bored Panda sem segít), de azért tényleg érdemes megnézni:

 • A Reynolds Wrap Chief Grilling Officer címen állást hirdetett Amerikában, a munka pedig nem más, mint hogy az országban utazva BBQ bordákat kell kóstolni, ezért cserébe pedig 10 ezer dollárt, vagyis 2,8 millió forintot fizet a szerencsésnek a cég.

  Jó, a kajálás mellett a közösségi médiában is posztolgatni kell róla, de ha az ember leszopogatja a barbecue-szószt az ujjairól, az azért nem nagy teher ennyi pénzért.

  via UPROXX

 • Az egész brexit már jó ideje annak a párocskának a szerepét tölti be Európa életében, akik évek óta szakítófélben vannak, de csak nem jutnak egyről a kettőre. Először még érdekes volt, szívesen megbeszélte, meghallgatta az ember a gondjaikat, de most már inkább csak rettenetesen fárasztó.

  Nagyon olyan hangulata van a brexit mizériának, mintha a britek sem akarnák már az dolgot, de hát van ez a demokrácia, szóval végig kell tolni az istenadta nép akaratát. 

  Van azonban egy olyan keresztmetszete a brit társadalomnak, akik bármit feláldoznának a brexitért. 

  Például:

  • Beletörődnének Észak-Írország elszakadásába,
  • de akár Skócia függetlenségébe is,
  • nem bánnák, ha tönkremenne a brit gazdaság,
  • sőt azt se, ha a saját pártjuk pusztulna el.

  Bennük az a közös, hogy Tory-párttagkönyvük van, azaz a brit Konzervatív Párt jegyzet tagjai. Köztük végzett az YouGov közvéleménykutató egy felmérést, amiben azt szerették volna megtudni, hogy meddig mennének el a brexit érdekében. Az eredmények igen érdekesek:

  Mint kiderült egyetlen dolog van, ami már nekik is sok volna, mégpedig, hogy a munkáspárti Jeremy Corbyn legyen a miniszterelnök, ezen felül gyakorlatilag minden más jöhet.

  Hát, oké. 

Rovatok