Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tegnapi beiktatás után Bernie Sanders robbantotta fel az internetet. A Twitter már most tele van olyan mémekkel, amiken a szenátor különböző szituációkban és helyeken búslakodik. A 75 éves politikus, Vernon állam jelenlegi szenátora, csak azzal keltette fel a figyelmet, hogy mélabúsan ücsörgött a kis egyujjas kesztyűjében a beiktatás alatt.

  Ezzel instant mémesedni kezdett.

  De nem csak Sanders került a figyelem középpontjába, hanem a kesztyűje is. Mint kiderült egy Jen Ellis nevű tanárnő adta neki a ruhadarabot több, mint két évvel ezelőtt, aki maga is meglepődött, hogy a beiktatáson látja viszont. A kesztyűről egyébként azt érdemes még tudni, hogy teljesen újrahasznosított gyapjúból, és műanyag palackokból készült. 

 • Ha esetleg nem tudta, Drew Barrymorenak már saját showműsora is van a YouTube-on. Legutóbbi vendége a korábban a Jóbarátokban és Disney Channel-sorozatokban feltűnt Cole Sprouse volt, akit mostanában főként a Riverdale című sorozatból és tinidrámákból ismerhetünk.

  A Jóbarátokban Ross fiát alakító fiatal színész a forgatás alatt csupán 8 éves volt, most pedig az is kiderült, hogy nem volt könnyű dolga a felvételek közben. Ahogy akkoriban nagyjából a fél világnak, neki is nagyon tetszett Jennifer Aniston, ez pedig megnehezítette a színészkedést kiszemeltje előtt. Közös jeleneteik alatt még az is előfordult, hogy elfelejtette a szöveget, és dadogott. 

  Úgy érzem, hogy most már kissé hatékonyabban tudnám fenntartani a nyugalmamat, de gyerekkoromban nagyon nehéz volt

  – mondta.

  Cole érzései a stábtagok előtt sem volt titok, ezért sokat ugratták ezzel két felvétel között. 

  (Forrás: BuzzFeed)

 • A színésznő Jimmy Fallonnál mesélte el, hogy a következő filmje, az Our Friend, forgatásán kellett megcsillogtatnia énektudását. Ezzel csak az volt a gond, hogy mikor színpadra lépett teljesen elkapta a lámpaláz, majd ijedtében összevissza szaladgált a színházban. Amikor elhangzott a rendezői utasítás, hogy mehet a felvétel, teljesen leblokkolt. 

  “...teljesen elfogott a pánik. Úgyhogy elkezdtem futkosni. Végig futkostam a színházat, a backstaget. Ahogy rohangáltam elfogott a hisztérikus nevetés, és mindenki a stábból azt kérdezgette, hogy “mit csinál?”. Ott rohangáltam és nevettem, majd megálltam és elsírtam magam”

  - árulta el a színésznő, aki az otthonából jelentkezett be a műsorba.

 • Belegondolt?

  Ma van a 21. század 21. évének 21. napja.

  Hogy ez mit is jelent? Azt nem tudjuk, de az egyszer biztos, hogy a 21-es szám sokszorosan képviselteti magát.

  Attól függ hogy számoljuk:

  Akkor mikor is volt a 21. század 21. évének 21. napja?

  • 318
   2021.01.21.
  • 194
   2020.01.21.

Rovatok