Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy michigani férfi ugyanis pont úgy járt, hogy miután vásárolt egy használt kanapét, ekkora összeget talált benne.

  A férfi a kanapét a Habitat for Humanity ReStore-ból vásárolta Michiganben, és pár hét múlva tűnt fel neki, hogy valami miatt kényelmetlen a párnája.

  A menye cipzározta szét a párnát és így találták meg a ludast, a rengeteg készpénzt, egészen pontosan 43 170 dollárt. 

  Ügyvédje azt mondta a férfinek, hogy nincs jogi kötelezettsége visszafizetni a pénz, de ő mégis ragaszkodott hozzá, úgyhogy felhívta a boltot, hogy megtudja, ki adományozta nekik a kanapét, hogy a jogos tulajdonosához kerülhessen vissza.

  Végül megtalálta az adományozó nőt, Kimet, aki azt mondta, nagyapjáé volt eredetileg a bútor, azonban ő 2019-ben meghalt.

  (CNN)

  Ön visszaadná a több mint 13 millió forint értékű pénzt?

  • 220
   Nem
  • 119
   Igen
 • És itt most tényleg elég intenzív habokra kell gondolni, úgy néz ki az egész, mint egy gigantikus autómosó padlója:

  A 444 cikke alapján egyebek mellett Tossa de Mar és Castell-Platja d’Aro utcáit is elöntötték a habok, amiket a Gloria névre keresztelt hóvihar idézett elő. Az is kiderült, hogy a víz ilyen mértékű felhabázásáért a benne élő algák és planktonok a felelősek. A vihar elsősorban az ország keleti partjait és a Baleár-szigeteket érinti, és amellett, hogy súlyosan zavarta a közlekedést a térségben, négy ember haláláért is felelős.

  A vihar időközben Franciaország déli részére is átterjedt, a Météo France meteorológusa pedig ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a Gloria a legsúlyosabb vihar, ami 1982 óta, téli időszakban sújtotta az országnak ezt a régióját. A víz 

Rovatok