Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo eddigi BL-szezonja egy passzban

2016. november 3., csütörtök 14:58

Négy meccs, két gól, ez nem is rossz mutató a Bajnokok Ligájában, kivétel, ha az embert Cristiano Ronaldónak hívják. (Vagy Lionel Messinek.)

A portugálnak szerdán a Legia ellen sem volt jó napja, bár 3-3 lett, ő egy gólpasszal vette ki a részét a találataikból, az sem a legtudatosabb átadás volt, hanem egy csúsztatás.

A negyedik forduló után a szupersztár mutatója mélyre süllyedt, 28-szor lőtt kapura, ebből van a két találata. Pláne, ha összevetjük a rivális Messivel, akinek hét gólja 12 lövésből jött össze, azaz minden második próbálkozása gól lett, sőt. C. Ronaldónál egyelőre minden 14. lövésből lesz gól.

A Legia ellen egyik megmozdulásában benne volt a teljes idei BL-szezonja, amikor remek sarkazással indított a szögletzászló felé - csakhogy a környéken sem volt csapattárs.

A következő videón látszik a megfejtés, C. Ronaldo a remek labdaátvétel és a jó cselek után Bale-t akarta beindítani, aki nem hogy nem indult el, de ha megteszi sem lett volna esélye elérni a labdát.

Mindezek ellenére az a valószínű, hogy már a következő fordulóban sokat javul az átlaga, ahogy történt azt a bajnokságban is a hétvégén: a ligában hat meccsen volt két találata, aztán legutóbb lőtt egy mesterhármast az Alavesnek.

Rovatok