Index Vakbarát Hírportál

A Real Madrid védője összehozta a leghülyébb büntetőt

2016. november 23., szerda 10:06 | aznap frissítve

A Sporting CP-Real Madrid Bajnokok Ligája mérkőzés 79. percében, a Madrid 1-0-ás vezetésénél Fabio Coentrao összehozta a világ leghülyébb, egyben sok szempontól legmegérdemeltebb tizenegyesét.

A Marcelo sérülése miatt alig nyolc perccel korábban beálló portugál válogatott védő a tizenhatosra beforduló Campbell labdaátvételét követően kezdett el hevesen kezezést reklamálni, ahogy azt szokás, integetve. Ami nem bizonyult jó ötletnek, mert az akció ment tovább, Campbell pedig egy szép sarkazással megpróbálta indítani a beinduló szélsőt, ám a labda elakadt a csápoló Coentraóban. A bíró be is fújta a büntetőt, a Sporting pedig kiegyenlített (aztán végül mégis kikapott 2-1-re).

Az eset igazi tanmese arról, hogy mindenki törődjön a maga dolgával. Attól meg csak még tanulságosabb a dolog, hogy a hazaiak csatára valóban kézzel ért a labdához, bár annyira szándék nélkül, hogy a saját dolgát nehezítette meg vele. Coentrao arckifejezését látva neki is hamar leesett, hogy mekkora hülyét csinált magából.

A mérkőzés góljait, a keddi BL-forduló többi góljával együtt itt megnézheti.

Rovatok