Index Vakbarát Hírportál

Az utolsó fellebbezés sem ért semmit, marad Ronaldo ötmeccses eltiltása

2017. augusztus 22., kedd 22:08

A spanyol sportdöntőbíróság (TAD) is elutasította a Real Madrid fellebbezését, helyben hagyta Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltását, írja az MTI.

Ronaldo a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, néhány perccel később pedig műesésért is sárga lapot kapott, majd kiállítása után meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt.

Az spanyol szövetség (RFEF) öt mérkőzésre tiltotta el a portugált, csapata előbb a szövetség fellebbviteli bizottságához, aztán a sportdöntőbírósághoz fordult enyhítésért, de nem járt eredménnyel.

A játékos az Instagramján reagált a döntésre: „Még egy érthetetlen döntés.  Az igazságtalanság nem fog megtörni. És ahogy mindig, erősebben térek majd vissza. Köszönöm mindazoknak, akik támogatnak."

Ronaldo - azok után, hogy kihagyni kényszerült a párharc visszavágója mellett a Deportivo La Coruna elleni bajnokit is - nem játszhat a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni meccseken sem. Először szeptember 20-án, a Real Betis ellen futballozhat a La Liga ötödik fordulójában.

Rovatok