június 10., 06:07 Pierre kóstolgat! Dani García szerelemből ácsolt olasz konyhája Budapesten, teli spanyol temperamentummal Nincsen ennél jobb fúzió.
április 29., 07:36 Pierre kóstolgat! Mala Garden, avagy a majdnem olyan, ha nem is kudarc, de kiábrándító Hol van az a nyár, hol a régi szerelem...
2023. december 11., 06:22 Budai bisztró, ahol kegyetlenül odapörkölnek a jóságnak Bélszín és túrógombóc a toronyház tövében.
2023. február 22., 16:49 Pierre kóstolgat! Gasztro podcast az indexen Podcast Ez az étel csak akkor jó, ha kívülről egy fényesre pucolt barna bőrcsizmára hasonlít Terítéken ez a pazar bélszín.
2022. július 22., 11:31 Bélszínszeletelés és faxolás – az MVM rezsicsökkentő valóságérzékelése Az energiaszolgáltató listáján az átlagos magyar család számára szinte ismeretlen tételek is szerepelnek.
2021. november 13., 13:50 Hol van az a kenyereslány, hol van az a nyár? Pierre ezúttal a főváros pesti oldalára is eljutott, a Kiskakukkba.
2021. augusztus 22., 11:18 Litkey Farkas vitorlázó teljesnek érzi az életét, de a hallevesből sosem elég Mottó: „Hiszek abban, hogy képesek vagyunk teremteni a gondolatunk erejével.”