Index Vakbarát Hírportál

Keresés

61 találat az Indexről, és 15 a környékéről.

A filmipar berágott a Netflixre

A filmipar berágott a Netflixre

2018.04.02. 13:54 Módosítva: 2018-04-03 16:21:45
793
Kitiltották őket a cannes-i versenyből, a nagy mozihálózatok nem forgalmazzák filmjeiket, Spielberg az Oscarról is száműzné őket. Hollywood nagyon megijedt az egykori online videotékától.

2015. március 9., 10:33

Sean Penn nem kér bocsánatot

Rasszista viccnek tartották az Oscar-gálán elsütött poénját, pedig csak egy ironikus beszólás volt.

2012. november 30., 14:48

Mark Hamill óvatos duhaj

Majd ha látja, milyen sztorit írnak a Csillagok háborúja 7-nek, akkor vállalja el a szerepet ismét.

2011. december 27., 12:09

Minden politikus seggfej

A James Bondot alakító Daniel Craignek úgy tűnik, mindenről határozott véleménye van.

2008. szeptember 12., 15:50

Pamela Anderson szerint Palin bekaphatja

Az elmúlt napokban több hollywoodi híresség is kikelt a republikánus elnökjelölt John McCain alelnökjelöltje, Sarah Palin ellen, de vitathatatlanul Pamela Anderson adott hangot a legőszintébben ellenszenvének.

2008. augusztus 1., 13:41

Obamát vádolják a faji kártya kijátszásával

A Barack Obamát Britney Spearshez és Paris Hiltonhoz hasonló színes lufinak beállító republikánus hirdetés körül kialakult vita közvetlen folytatásaként John McCain kampánystábja csütörtökön a faji kérdés bevetésével vádolta meg az afro-amerikai elnökjelöltet.

2008. július 31., 12:56

Britney Spearshez és Paris Hiltonhoz hasonlították Obamát

A republikánus elnökjelölt John McCain kampánycsapata az utóbbi időszakban egymás után hozta ki a Barack Obamát támadó tévés hirdetéseket, amely közül az internetre szerdán felkerült legújabb változatban a demokrata jelöltet Britney Spearshez és Paris Hiltonhoz hasonlították.

2008. július 17., 14:23

Obama = McCain

Venezuela és az Egyesült Államok kapcsolata akkor sem fog javulni, ha Barack Obama lesz a következő amerikai elnök, jósolta csütörtökön Hugo Chávez.

2008. április 11., 16:21

Dean: McCain egy gyenge jelölt

Howard Dean, a Demokrata Nemzeti Bizottság elnöke csütörtökön gyenge jelöltnek nevezte McCaint, aki szerinte a gazdaságot, az iraki háborút és az egészségügyet érintő elképzeléseiben nagyon távol áll a XXI.

2008. február 21., 14:50

Hillary magát tartja a legjobb főparancsnoknak

A napokban Hillary Clinton főstratégája, Mark Penn bejelentette, hogy a következő hetekre megtalálták az egyik legfontosabb aduászt a kötött delegáltak között alaposan lemaradt korábbi first lady felzárkózásához: melyik jelöltből lenne a legmegfelelőbb katonai főparancsnok (az amerikai elnök ugyanis ezt a tisztséget is betölti).

2008. január 8., 14:15

Putyint kóstolgatták Hillaryék

Internetezők már-már új hidegháborút vizionálnak, miután Hillary Clinton azt találta mondani az egyik New Hampshire-i kampányrendezvényén, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknek nincs lelke.

2008. január 6., 11:00

Hit Mitt és egyéb New Hampshire-i szabadidősportok

Egymás után, bruttó másfél-másfél órában vitáztak az ABC News, a WMUR-TV (az ABC tévéhálózat helyi állomása), valamint a Facebook által gondozott rendezvényeken előbb a republikánus, majd a demokrata elnökjelölt-jelöltek a New Hampshire-beli Manchesterben, a Saint Anselm College-ban, magyar idő szerint vasárnapra virradóra.  (Képünkön az a "történelmi" pillanat látható, amikor a színpadról távozó republikánus jelöltek az éppen érkező demokratákkal smúzolnak.) Mindkét vita meglehetősen életteli volt, köszönhetően annak, hogy 1.

2008. január 3., 06:59

Chuck Norris rúgja fejbe a Huckot!

A kaukusz előtti véghajrában közzétett igényes webes videóval sulykolná Mitt Romney, hogy fő iowai ellenfele, Mike Huckabee úgynevezett "soft on crime", vagyis nem elég kemény a bűnözőkkel szemben.

Rovatok