Index Vakbarát Hírportál

Keresés

74 találat az Indexről, és a környékéről.

2019. március 31., 23:50

Gruevszki álma nemcsak giccses és bizarr, hanem szét is esik

Megnéztük a várost, amit a Magyarországra szökött macedón kormányfő azért épített, hogy megerősítse a nemzeti öntudatot egy pár évtizede létező országban. Szkopje egy értelmezhetetlen giccstenger, ami máris elkezdett szétrohadni.

2018. november 21., 17:07

Korrupt bűnöző vagy politikai mártír Nikola Gruevszki?

Összeesküvés-elméletek, félmilliárd euró, és Budapest mint kedvenc célpont is előkerül a volt macedón kormányfő sztorijában. Tényleg egy Merci a bűne? Kik akartak már tavaly is Budapestre szökni? Hogyhogy senki nem figyelte Gruevszkit? Szájbarágó.

2018. november 20., 19:54

Szexrabszolgának szánták, mégsem védtük úgy, mint Gruevszkit

Többszörös nemi erőszak, kényszersorozás és rendőri túlkapások áldozatai nem érdemelték ki a magyar államtól azt a menekültstátuszt, amit a volt macedón miniszterelnök extra gyorsan megkapott. Bemutatjuk, milyen esetek nem érdemelnek védelmet az állam szerint. Az eljárás gyorsasága is furcsa.

2018. november 20., 13:57

Az elítélt Nikola Gruevszki megkapta a magyar menekültstátuszt

A bevándorlási hatóság szerint hazájában veszélyben lenne az élete, a macedón igazságszolgáltatás pártatlansága megkérdőjeleződött. Kiderült az is, hogy még az albániai magyar követségen kapott belépési engedélyt Magyarországra.

2018. november 15., 07:27

Befogadja a macedón VIP-menekültet Orbán?

Feladja oroszbarát szövetségesét vagy újabb konfliktust vállal fel az EU-val? Az ügy hónapokig is eltarthat, hivatalosan ez nem is a kormány feladata.

2018. november 14., 15:35

A Gruevszki-ügy

Macedónia volt kormányfője, a börtönre ítélt Nikola Gruevszki a büntetés letöltése elől Magyarországra szökött, és menedékjogot kért.

Rovatok