101 találat az Indexről, és a környékéről.
A csirkeparmigiana valójában nem más, mint egy fűszeres paradicsomszósszal nyakon öntött, parmezánnal megszórt, rántott csirkemell.
Akár 45 perc alatt is süthetsz zsemlét! Mutatjuk a tökéletes receptet.
A krumplival együtt sütött tejszínes csirkemell a bizonyíték rá, hogy néha a legegyszerűbb receptek működnek a legjobban.
A sós sajtfánk forrázott tésztából készül, és nem bő olajban, hanem sütőben sül.
A négysajtos tepsis krumplit gazdag besamel mártás fogja össze: elképzelni is nehéz ennél finomabb ebédet.
Zseniális képsorozat!
A sajtos, joghurtos szószban sült csirkemell krémes, nem szárad ki, és pillanatok alatt összeállítható.
Tepsiben sütve egészen újfajta élmény az omlett: készítsd sajttal és füstölt sonkával!
A fokhagymás olajban pácolt gombát kínálhatod előételként, köretként, vagy kenheted pirítós tetejére.
A sült sárgarépa a tökéletes bizonyíték rá, hogy nem csak a rizsből vagy a krumpliból válhat isteni köret.
A csirkemellel rakott sült tészta egy csendes vacsorán éppúgy megállja a helyét, mint nagyobb összejöveteleken.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Ezekbe a mennyei kis kekszekbe sajt és fűszerek is kerülnek: ennek a ropogtatását lehetetlen abbahagyni.
A ropogós tepsis kelbimbóhoz remekül megy a reszelt parmezán: zseniális köretet alkotnak együtt.
Az egyszerű rántott karfiolt is feldobhatod parmezános bundával, így igazán izgalmas lesz a végeredmény.
2023. augusztus 23., 09:48
A parmezános cukkinit köretként vagy önálló fogásként is számításba veheted.
2023. augusztus 20., 10:41
Ne érdemes hamisítóknak próbálkozniuk! Az igazi olasz parmezán sajtokban mikrocsipek buktatják le a nem eredeti termékeket!
Bár az olaszok előételként eszik a rizottót, a csirkés, zöldséges változat olyan laktató, hogy főfogás is lehet belőle.
Akkor a legfinomabb az olasz tészta, ha a paradicsomszószba lágyan olvad bele a sajt.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
A 15 perces tejszínes spagetti tényleg alig igényel munkát. Friss parmezánnal a tetején különösen ellenállhatatlan.
Elképesztően finom lesz a rántott csirkemell, ha a panírjába parmezánt és zöldfűszereket is keversz.
Van ebben a sajtban valami, amiről kevesen tudnak: a parmezán sötét kis titka.
2022. november 19., 10:08
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
2022. augusztus 28., 05:46
Ha vendégek jönnek, készíthetsz belőle csipszet, és a frissen sült pizza tetején is elfér belőle egy nagyobb adag.
Nagyon finom lesz a cukkini, ha ropogós, parmezános bundában sütöd ki.
Hetven éve nem látott mélységbe süllyedt a vízszint.
Frissen fejtett borsóból a legfinomabb a zöldborsós tészta, a krémes állagért pedig most nem a tejszín, hanem a tojássárgája felel.
A spárgát sokféle, kreatív módon készítheted el: pármai sonkába tekerve, reszelt parmezánnal megszórva könnyű és nagyon finom.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Az egybesütött, négysajtos tészta valódi ízkavalkád, sajtrajongóknak pedig egyenesen kötelező fogás.
A tepsis rántott karfiol kiadós fogás, ezzel a módszerrel készítve pedig egészséges is.
A pikáns medvehagymás spagetti hamisítatlan tavaszi ebéd vagy vacsora lehet.
Aki villámgyorsan szeretne valami finomat és laktatót az asztalra tenni, annak ez a tejszínes sajtszósszal nyakon öntött csirkemell a legjobb választás.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
A sütőtök és a bacon spagetti feltétként is nagyon jól megy egymáshoz.
A tészta különösen finom, ha sütőben összesütik. Csirkével és brokkolival készítve is fenséges.
Ez a fehérboros mártásban készült tészta a hozzá tálalt ropogós baconkockáktól lesz ellenállhatatlan.
A finom, gyúrt tésztából készült négysajtos csiga ideális harapnivaló a sós aprósütemények szerelmeseinek.
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Nem csak édesen működik a palacsinta: bolognai szósszal töltve teljes értékű, laktató fogás válhat belőle.
Az Alfredo-mártás könnyen elkészíthető, és számtalan módon variálható. Tésztára öntve, gombával feldobva is nagyon finom.
A krémes és laktató fokhagymás, tejszínes tészta a sietős esték megmentője, ugyanis villámgyorsan az asztalra kerül.
2021. november 14., 09:08
Ne vegyél mirelit krumplit, hisz otthon is könnyű tökéletesre elkészíteni! A sütőben szépen megpirul, és parmezánnal, hagymával extra finom lesz.
2021. november 10., 10:36
Hozd ki a legtöbbet a sütőtökből! Pürésítve, mascarponéval és parmezánnal kombinálva selymes, ínyenc tésztaszósz lesz belőle.
A zöldfűszeres, parmezános csirkemell a klasszikus rántott hús méltó vetélytársa, mégsem terheli meg annyira a gyomrot.
A parmezános, tejszínes csirkefalatokkal igazi mediterrán hangulatot teremthetsz. Ráadásul alig több mint 30 perc alatt elkészül az ebéd.
A fondü kevésbé látványos, de annál finomabb változata ez a remek, parmezános dip, amit a legjobban úgy szeretünk, ha akad a tálon mellette fokhagymás bagett, némi szőlő, olívabogyó, alma, grissini, néhány szelet napon szárított sonka és egy kevés frissen pirított dió is. Elegáns és gyorsan összedobható vacsora lesz a végeredmény.
A selymes, tejszínes brokkolikrémleves egészséges és tartalmas bevezetője az ebédnek.
A parmezános bundába forgatott cukkinifalatok elkészítése pofonegyszerű, a ropogtatásukat pedig nem lehet abbahagyni. Fokhagymás, tejfölös mártogatóssal az igazi.
2021. szeptember 30., 10:24
Még egy őszi finomság, ami tökéletes arra az esetre is, ha télen egy másnapos sült tököt mentenél meg. Csak pürésítsd, dolgozd el jól mascarponéval, natúr sajtkrémmel és parmezánnal, és meg is van a remek tésztaszósz alapja.
2021. szeptember 29., 10:44
Egy nagy szelet fokhagymás-citromos tengeri hal mellett például tökéletes egy-egy szelet ebből a klassz köretből, de a rántott karajszeletek mellett sem szentségtörés ez a zöldséges, őszi finomság.
2021. szeptember 13., 09:12
Ha a zöldségre parmezános bunda kerül, akkor ropogósabb és finomabb lesz a végeredmény. A padlizsánhoz is illik a különleges panír.
2021. augusztus 30., 09:12
Hétvégéről maradt sült csirkével is felturbózhatod a zamatos, sült paprikával gazdagított tésztát.
2021. augusztus 18., 10:36
A cukkini tésztaszószként is nagyon jól működik. Ha igazán kiadósra szeretnéd, tálald sült csirkekockákkal.
Az extra, sajtos bundában ropogósra sült cukkini önálló fogásként is megállja a helyét! Elkészíteni igazán egyszerű, ne hagyd ki!
A sütőben sült, fűszeres csirkemellet a parmezánnal és zöldfűszerekkel gazdagított panko morzsa teszi különlegessé.
Az olaszok töltött tésztapárnácskáiból, a tortelliniből villámgyorsan fejedelmi vacsorát varázsolhatsz, csak öntsd le bazsalikomos-paradicsomos szósszal.
Ha nem jut semmi az eszedbe, hogy mi legyen a vacsora, a parmezános, citromos tészta kitűnő választás.