Nagyszabású akcióba kezdett a Nébih, több száz büfére csapott le
A Balatonnál folytatódik az ellenőrzés.
A Balatonnál folytatódik az ellenőrzés.
Mit tett a pandémia a hazai gasztronómiával, és mit tehetnének érte a hazai gasztronómia szereplői?
Ezt mondta egy vendég miután evett a Fekete kávézó marhaszegyes bageléből. Ebbe a sós lében pácolt húsos zsemlébe kóstolhatsz bele most te is!
Az utcai ételeknek is van már világversenye, és most dőlt el, ki az, aki Magyarországot képviseli majd szeptember utolsó hétvégéjén Svédországban.
Végigjártuk Budapestet, hogy megnézzük, milyen lehetőségek vannak azok számára, akik valamiért kerülnék a nagyobb étteremláncokat.
Nagyszerű belépő szintnek tűnik a kínai gasztronómiába, de inkább sztoikus profiknak való.
Érintheti a szósz a bucit? Hány harapással illik megenni? 18 éves kor után ciki a kecsap? Minden, amit a tudni akart a hotdogevésről.
Budapestre is megérkezett a rizsburger, ki is próbáltuk. A hamburgerhez az égvilágon semmi köze nincs, viszont drága, és még csak jól sem laktunk vele.
Egy ausztrál vállalkozó szabadalmaztatta az ötletet, és már árulja is a Hamdogot.
A BBQ kacsatekercs és London díjnyertes hamburgere Budapestre érkezett. Három hétig három londoni séf főz a Kőlevesben, zseniális koncepció, zseniális kaják.
Feladta a leckét a világ legnagyobb gyorsétteremláncának a kézműves hódítás. A legfontosabb piacon, az USA-ban az éttermei 30 százaléka csődközeli állapotban tengődik. De mi a helyzet nálunk?
Kipróbáltunk egy csomó új helyet, a Stégben és a Halkakasban halakat kóstoltunk, a Gömbiben pingponglabdákat, a Fritúban lángost.
Van olyan séf, aki maga lőtte az őzet a fesztiválra, és bemutatkozik a hamarosan nyíló Jamie's Italian étterem is. Megmondjuk, mit érdemes kipróbálni.
Külön vállalkozás indult Stockholmban, hogy a kutyák jobb, egészségesebb és minőségi ételhez juthassanak.
A KisHableány a legjobb dolog, ami a Balatonnal történhetett.