Index Vakbarát Hírportál

Az elnök kijelentette: Kylian Mbappé nyártól a Real Madrid játékosa lesz

2024. április 5., péntek 11:51

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) elnöke, Javier Tebas kijelentette: a Paris Saint-Germain 25 éves csatára, Kylian Mbappé nyártól biztosan a Real Madrid játékosa lesz.

Mint ismert: februárban biztossá vált, hogy a francia sztár nem hosszabbítja meg a PSG-vel nyáron lejáró szerződését, a bejelentést követően pedig egybehangzóan arról számolt be a spanyol sajtó, hogy Mbappé már hetekkel korábban alá is írhatta a kontraktust új klubjával, ám hivatalos bejelentés még mindig nem történt a Real Madrid részéről. 

Ahogy már korábban is elmondtam, 99 százalékig biztos vagyok benne, hogy Mbappé a Real Madridban fog játszani. A Pénzügyi Fair Play feltételei miatt egyetlen Premier League-csapat sem tudja őt átigazolni. Az egyetlen klub, amely a világon képes erre, az a Real Madrid. Mbappé tehát a következő idénytől a Real játékosa lesz

 – mondta Javier Tebas. 

Mbappé érkezését a francia csapat addig, amíg érdekelt a Bajnokok Ligájában, biztosan nem jelenti be, míg a támadó arról beszélt korábban, hogy júniusig ő maga teszi hivatalossá, hol folytatja karrierjét. 

A PSG magabiztosan vezeti a francia bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig a Barcelona ellen lép pályára a negyeddöntőben, továbbjutás esetében pedig az Atlético Madrid–Borussia Dortmund-párharc győztesével játszana a fináléért.

Rovatok