Index Vakbarát Hírportál

Áder János nem lesz ott Orbán Ráhel lagziján

2013. szeptember 6., péntek 06:45 | aznap frissítve

A Blikk szerint Kövér László és családja ott lesz Orbán Viktor lányának szombati esküvőjén, nem tud viszont elmenni Áder János köztársasági elnök, mert ugyanazon a napon lesz a keresztlánya esküvője is – közölte a lappal Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója.

Egy a családhoz közeli forrás szerint az Orbán-esküvő meghívottainak listáját Orbán Ráhel és leendő férje állították össze, ezért csak azok a politikusok lesznek jelen, akiket a Orbán Viktor lánya, Ráhel már gyerekkora óta ismer, például akiknek családjával, gyerekeikkel annak idején együtt nyaraltak, táboroztak – írja a Blikk.

A zártkörű rendezvényre a sajtó munkatársait nem engedik be, de azokat sem, akik esetleg a kormányfő vagy a Fidesz szimpatizánsaként szeretnének gratulálni, valamint a Margit körúti templomba is csak meghívóval lehet belépni a szertartásra. A lap szerint a vendégsereg az esküvő után autókkal, de egyénileg utazik le Tükröspusztára.

Ahogy korábbi cikkünkben írtuk, a vendégeknek nem kell már aggódniuk a kocsik gumija miatt: a hvg.hu cikke szerint a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg hozzá tartozó Tükröspusztán már több évtizede rendezni kellett volna a kátyús utak helyzetét, amire végül éppen az esküvő előtti héten került sor. Helyi források szerint egyértelmű, hogy a kormányfő lányának lagzija miatt indult be hirtelen az útfelújítás.

Rovatok