Index Vakbarát Hírportál

A margitszigeti szatír alföldi követője is rács mögött

2013. október 31., csütörtök 17:36 | aznap frissítve

A békéscsabai T. Attila is a futó nőkre szakosodott. Az egyiknek rácsapott a fenekére, a másik előtt önkielégítést végzett. A rendőrök elkapták. Mindent beismert.

Pár nappal azután, hogy vádat emeltek a hírhedt margitsziget szatír ellen, a rendőrség a békéscsabai szatírt is lekapcsolta. Közös bennük, hogy mindketten futó nőket riogattak. A csabai szatír két nőt is zaklatott az elmúlt hetekben, de már nem.

Egy nő október 21-én Békéscsabán, az Erdélyi sor melletti körgáton futott, amikor egy ismeretlen biciklis mögé hajtott és rácsapott a fenekére. A nő el akart futni, de az ütés miatt elvesztette az egyensúlyát és elesett. Végül a kiabálásával sikerült elkergetnie a férfit, aki a Lencsési lakótelep irányába menekült.

A rendőrség tanúk és térfigyelő kamerák segítségével egy hét múlva beazonosította a szatírt, akit október 29-én el is kaptak. A nyomozás során felmerült a gyanú, hogy a 25 éves T. Attila volt az is, aki egy hónappal korábban, szeptember 24-én reggel a Lencsési lakótelep mögött, a Veszely csárda felé húzódó sétányon is zaklatott egy futó nőt. A szatír elővette a nemi szervét, mutogatta, maszturbált.

A férfit két rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják és őrizetbe vették. T. Attila a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

>>>> A szatírokról itt tudhat meg mindent!

Rovatok