Index Vakbarát Hírportál

Akár tizenkétszer is berúghat az újév örömére!

2014. december 31., szerda 15:15 | kilenc éve frissítve

Az megvan, hogy miközben mi itt Budapesten még csak a nagyi sonkatekercse mellől piszkáljuk ki némi undorral az aszpikot, Tokióban már mindenki rég áttámolyogott az újévbe? És az, hogy amikor mi éppen Áder János ünnepi beszédét konfettizzük szét egy házibuliban, Los Angelesben annyira 2014 van, hogy az első feleseket még ki sem töltötték?

Ahogy azt már Willy Fog is megmondta, az idő csak néhány önkényesen kiválasztott szám, és egyetlen napban is elég sok alkalom van az ünneplésre. A Föld időzónái idén is egymást kergetve rohannák át 2015-be, de most az Index most mindenhol ott lesz, hogy megmutassa, milyen is az, amikor hirtelen 2015-re vált az időszámítás.

Az Index és a Ustream ünnepi körkapcsolásának több előnye is van: egyrészt megtudhatja, mit is mondanak BUÉK helyett Madeirán, vagy hogy hogyan viselik az újévi petárdázást a román medvék a Havasokban, másrészt nem kell megvárnia a mi provinciális, kelet-közép-európai éjfelünket, addig is minden órában koccinthat velünk az újévre. Hol Saigonban, hol Moszkvában, minden csak pár kattintás kérdése.

A Ustream csatornája minden óra harminckor vált időzónát, így aki minket néz, egész nap az éjfél előtti izgatott várakozást és az éjfél utáni önfeledt bulizást élheti át. Egy időzónából több streamet is sugárzunk, a streamek közt a lejátszón belül, a kis kocka ikonra kattintva lehet váltani.

Érdemes időnkét frissíteni is a cikket, mert azért leírjuk majd,hogy egészen pontosan mit is lát, és leginkbb honnan, amikor valaki felismerhetetlen nyelven óbégatva belehány a nagybőgőbe. Hát ahogy egykori köztársasági elnökünk, Schmitt Pál mondaná: BUJÉK, és "a szív nagyon sokáig, mind az öt földrészre ellát". 

Magyarország + 9 óra

Magyarország  + 8 óra

Magyarország + 7 óra

Magyarország +6 óra

Magyarország +5 óra

Magyarország +4 óra

Magyarország +3 óra

Magyarország +2 óra

Magyarország +1 óra

Magyarország +0 óra

Magyarország -1 óra

Magyarország -2 és -3 óra

Magyarország -4, -5 és -6 óra 

Rovatok