Index Vakbarát Hírportál

Bróker Marcsika mosolyogva érkezett meg Budapestre

2016. december 13., kedd 16:55

Rendőrök kíséretében, repülővel hozták haza Bróker Marcsikát - írta a Blikk. A lap szerint ma délután fél négykor szállt le egy Lufathansa géppel a Belizeben elfogott karcagi csaló, akit azzal gyanúsítanak, hogy kilopta az ügyfelek pénzét a Kun-Mediátorból. A Blikk szerint Marcsi nem látszott megtörtnek, sőt még mosolygott is a reptéren. 

Mai hír, hogy San Pedróban tartóztatták le Dobrai Sándorné Nagy Máriát, akit Karcagon mindenki csak Bróker Marcsiként ismert. A Kun-Mediátor egy magát utazási irodának és pénzváltónak álcázó piramisjáték volt, amely magas kamat ígéretével pénzt gyűjtött Karcag környékén nagyjából tíz éven át, amíg a piramis össze nem omlott.

2015 áprilisában, amikor több befektető nem kapta meg a pénzét az amúgy semmilyen pénzügyi szolgáltatásra feljogosító engedéllyel nem bíró cégtől, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sikkasztás miatt nyomozni kezdett, a sufnibrókercég vezetője, Dobrai Sándorné Marcsika pedig a fél családjával együtt felszívódott.

A nő Belizeben bújkát, a róla közölt rendőrségi fotó alapján pedig napozott is. A Közép-Amerikai offshore-paradicsomot ebben a cikkünkben mutattuk be részletesen. 

Rovatok