Index Vakbarát Hírportál

Navracsics: Nem fair Semjén Zsolt hazaárulozós bírálata

2017. október 13., péntek 13:20

Navracsics Tibor uniós biztos a Civil Rádiónak kommentálta azt, hogy a Fideszben a Soros-terv csatlósaként tüntetik fel, Semjén Zsolt pedig nemrégiben azt mondta róla, hogy Soros Görgy kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van.

A Fidesz uniós képviselője a Hír TV szemléje szerint a rádiónak azt mondta,

Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között. ... Ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.

Mint ismert, Navracsics azzal vívta ki párttársai bírálatát, hogy rövid időn belül kétszer is cáfolta a kormány állításait, miszerint Brüsszel a Soros-tervet hajtja végre. Legutóbb Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy akkor Navracsics Tibor rosszul tudja-e, azt felelte,

én tudom jól.

Az egyre erősödő Navracsics vs Fidesz konfliktus részleteit itt olvashatja el:

Rovatok