Index Vakbarát Hírportál

Fortélyosan gecizte Orbánt, levették a Soros-listáról

2018. április 19., csütörtök 19:46

Olvasom az egykor Soros-ösztöndíjból kitanított Schmitt Mária Figyelőjében a listát: ők, vagyis mi vagyunk azok, akik ma hivatalosan is a rendszer ellenségeiként vagyunk listázva

– írta blogjában Tomanovics Gergely, aki nemrég Elmúltnyolcév, avagy egy leszerelt fideszes pártkatona őszinte vallomása címmel könyvet írt fideszes időszakáról.

Rajta vagyok én is, és nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek ezen az egészen... Egy ember, aki rendszeres juttatást eddig kizárólag a Fidesztől kapott, (...) ma Soros-zsoldos, aki Magyarország ellen áskálódik - holott csak véleménye van, ami történetesen ugyanaz, mint 2011 előtt, és ugyanúgy csak egy értelmes országért szeretne dolgozni, mint akkor

– folytatta a kváziközleményben, amit sikerült megjelentetnie csütörtök délután az MTI-ben is.

A közlemény fortélyos sajátossága, hogy mondatainak kezdőbetűit összeolvasva kijön a nevezetes mondat, amiben Simicska Lajos volt Fidesz főpénztárnok lakonikus tömörséggel foglalta össze véleményét Orbán Viktorról.

Ahogy Tomanovics blogjában írja, jelezte kifogásait a Figyelő szerkesztőségének a listával kapcsolatban, és délutánra eltűnt a neve a Soros-listáról. És valóban, a listáról csütörtök este már hiányzott a neve.

Rovatok