Index Vakbarát Hírportál

Kerényi szürreális tábora késik egy évet, és csökkentették a beugró összegét

2018. április 27., péntek 08:52

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a télen egy nagyot álmodott, és egy nyári tábort talált ki miniszterek, államtitkárok, polgármesterek gyerekeinek a Balatonra. Ez a tábor a jövő elitjének A Közös Gyerekkori Élménye lehetne.

A múltba révedés olimpiai bajnoka ezt a közös élményt azzal érné el, hogy a politikai vezetők gyerekeit például római tunikába öltöztetné, fakardot adna a kezükbe, és karénekeket illetve más színpadi jeleneteket tanultatna be velük, és mindezért potom 250 ezer forintos fejpénzt kérne.

Az első tábor már most nyáron elindult volna, de valamiért a megnyitó a következő évre tolódott. A balatonalmádi képviselőtestület az április 20-iki ülésén úgy határozott, hogy a Vörösberény-programba illesztett Kerényi Imre-alprogramot csak jövőre indítja el, a négy helyett három kéthetes turnust terveznek, és a fejenként a táborért fizetendő 250 ezer forintos részvételi díjat is 200 ezerre csökkenti.

Az is kiderült, hogy  a tábor "2019. július 1 és augusztus 25. között zajlana, melynek során napi ötszöri étkezést és "színvonalas programokat" biztosítanak a résztvevőknek" - idézi az Mfor.hu az önkormányzati dokumentumot.

És hogy mire megy el majd a pénz? Ezt is az Mfor.hu szedte össze:

Rovatok